Måneden der gik på redaktionen

Endnu en måned er passeret og vi på redaktionen kan kigge tilbage på en travl måned, som nærmest var ovre før vi vidste af det! Kalenderen skriver allerede november og vi har helt svært ved at forstå at vi så småt kan begynde at forberede os til juletiden!

Oktober måned har været intet mindre end event-full – læs med og se hvad Team ChriChri har foretaget sig de sidste 4 uger!

Chefen udkommer med en ny beautybog – Makeup by Christiane

En helt fantastisk nyhed kunne vi løfte sløret for i denne måned – vores fantastiske boss er ude med en ny bog til november – ”Makeup by Christiane”, som er den første udgivelse fra ChriChri’s eget forlag ChriChri Journal – wuhuuu. Du kan læse alt om Christianes nye bog lige her & deltage i vores konkurrence om at vinde bogen, lige her – skynd dig at deltag!

På besøg hos søde Lene Bjerre og ByLassen

Oktober måned har været fuld af presse-events, hvor vi har været så heldige at få smugkigget på en masse lækre nyheder. Vi har bl.a. været på besøg hos både Lene Bjerre og ByLassen, hvor vi var inviteret til lækker brunch og et kig på deres interiør nyheder – intet mindre end en fantastisk start på dagen!

Kigget på skønne beauty nyheder hos H&M, Ellos, Babyliss, Impression PR og Sephora

Både H&M, Ellos, Babyliss, Impression PR og Sephore bød også på et smugkig på deres fine nyheder, lækker make-up og inspiration til en masse make-up looks.

Blevet inspirereret af smukke kollektioner hos Cph Fashion Lab, 9PR, Tommy Hilfiger, Bestseller, Agency V, Polhem, Migliorini, Presskontakterna, Noise PR, Spalt og Ellos

Oktober har som sagt været en event-full måned, og når vi siger event-full så mener vi det! Vi har løbet ekstra stærkt for at nå ud til alle de skønne presse-events, så vi kunne suge en masse inspiration til de kommende sæsoner. Det har været nogle dejlige besøg, fuld af en masse lækkerier! 

Zalando blogger event

Vi var så heldige at blive inviteret til Zalandos blogger event, som bød på 3 retters menu, drinks og festligheder. Fantastisk arrangement på Statens Museum for kunst! Og kæmpe stort tillykke til alle de søde bloggere med prisen!

 
Sandie i New York & San Fransisco 

Vores Manager Sandie var så heldig at bruge det meste af oktober måned i San Fransisco og New York – vi har måbet af misundelse, når vi har læst hendes postkort fra begge ture lige her og her

 
Vi mødte den smukke Kat von D.

Det var også i denne måned at vi havde den vilde oplevelse at møde den smukke og skønne Kat Von D i forbindelse med hendes nye smykke-kollektion. Du kan læse alt om interviewet lige her 

Stort magasinmøde på Hotel Arthur

Vi startede måneden ud med at holde et produktivt redaktionsmøde på Hotel Kong Arthur – vi snakkede magasin og en masse spændende nye tiltag, som i godt kan glæde jer til at høre mere om! 

Efteråret er kommet til Østerbro

Oktober måned bragte for alvor efteråret med sig her på Østerbro og det har budt på flere dage med den smukkeste udsigt!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være