[single_post_category_name]

Kan man finde kærligheden på Tinder?

– Redaktionens bekendelser

Efter at have været på Tinder i godt og vel 1,5 år måtte jeg erkende at jeg ikke ligefrem havde haft stor succes med de fyre jeg havde mødt der..

Jeg er typen som ikke er særlig god til ”spillet”. Har jeg lyst til at skrive – så skriver jeg, tænker jeg på ham – så siger jeg det, er jeg i tvivl om noget – så spørger jeg, og det er der sjovt nok ikke særlig mange fyre der er nede med åbenbart (helt ærlig, why not?).

Den ene fyr fandt efter 3 måneder ud af, at han faktisk ikke rigtig havde nok tid til at se mig og at han faktisk også lige skulle have styr på sit liv først. Den anden var lige kommet ud af et langt forhold, og ikke rigtig klar til noget seriøst – ”men jeg var stadig rigtig sød” og den tredje var, let’s face it – kun ude på én ting. Jeg var faktisk rigtig god til at komme op på hesten igen, så snart jeg havde fået et afslag – på trods af at jeg også har det med hurtigt at udvikle sommerfugle i maven.

Men efter 1,5 år på kærligheds-appen var jeg ved at være godt træt af dårlige undskyldninger og at krænge mit hjerte ud gang på gang.

Så til sidst gav jeg op.

Indtil jeg en kedelig eftermiddag, hvor jeg stod og vaskede tøj nede i min mors kælder, modtog en besked på Tinder. Eller, besked og besked.. Det var en emojicon som (ifølge mig) lavede en kyssemund. Jeg følte mig provokeret og tænkte ”hold kæft en fesen besked” – og tænkte at jeg ville tage lidt pis på ham. Så jeg tænkte “emojicons? jeg skal gi’ dig emojicons” – Og sendte ham; en kvinde, en mand, en kirke og et hjerte. Så burde han ligesom være skræmt væk, tænkte jeg.

Men nej.

Tilbage fik jeg ”har du tid i morgen?” – og hvad jeg ikke vidste var, at dette skulle være starten på noget helt fantastisk.

Min kæreste og jeg har nu været sammen i 1,5 år – og når jeg tænker tilbage er jeg glad for at jeg svarede tilbage på hans åndssvage besked, selvom jeg nok mere bare havde lyst til at ignorere den..

Så svaret er ja – man kan godt finde kærligheden på Tinder – også selvom det til tider kan virke håbløst!


 

xxx
Julie

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide