[single_post_category_name]

Team ChriChri på teambuilding hos BodyResources

I november var vi til teambuilding hos BodyResources. Vi havde helt igennem en rigtig dejlig dag. Efter vores besøg, kan vi kun opfordre alle store som små virksomheder til, at gøre noget godt for deres medarbejdere – og det kommer jo også virksomheden til gode i sidste ende. Vi har fået en ny energi og en masse redskaber til, at udvikle os som kollegaer og udvikle virksomheden.

BodyResources er et sted, som tilbyder teambulding-dage arrangeret i samarbejde med virksomheden. 
Forud for dagen havde vi på ChriChri haft et møde, og derpå flere samtaler med underviserne hos BodyResources, Malene Stokholte Geertz og Line Bie Rosenstjerne. På baggrund af samtalerne, skræddersyede de teambuilding-dagen til os, så den præcis passede til ChriChri som virksomhed, og de behov vi havde, samt et fokus på de emner vi gerne ville arbejde med.

”Sundhed – fysisk, mentalt & kommunikativt” var vores tema (men det er jo helt individuelt fra virksomhed til virksomhed). Først fik vi en velkomst, hvor Malene og Line fortalte os om, hvad vi skulle opleve i løbet af dagen, og her efter startede den fysiske træning.

Det første bestod af Power Pilates i en time, derefter yoga inklusiv en skøn afspænding i ca. halvanden time. Træningen foregik i vores helt eget tempo, og blev tilpasset til os hver og en. Inden vi gik til frokost, fik vi tre øvelser, vi skulle øve os på og huske. De tre øvelser, hvis man gør dem ordentligt, vil udløse en god portion positiv energi, få løsnet op i din krop og til at øge dit energiniveau.

–       Træk vejret. Fokuser og træk vejret dybt ned i maven. Mærk dit åndedræt.

–       Læg mærke til dine sanser. Føl efter dine sanser ved at smage, lytte og føle/ røre.

–       Tal kun når det er nødvendigt.

Så endelig frokost 🙂 Malene og Line havde sammensat en lækker glutenfri vegetarisk frokost til os, en masse gode råvarer til vores krop så vi kunne bevare energien fra vores fysiske træning.

Nu var kroppen gennemarbejdet fysisk og maven var mæt. Nu skulle vi tale sammen, have coaching og mentaltræning.

Vi brugte et par timer hvor vi talte om visioner, mål og drømme, om vores tema sundhed – fysisk, mentalt & kommunikativt. Vi arbejdede både individuel, samt med gruppearbejde.

Vi sluttede dagen af med et par sjove yoga øvelser, hvor vi skulle ligge på hinanden, stå på hovedet og til sidst en afsluttede afspænding.

Dagen har allerede givet resultat for os. Vi fik som virksomhed skabt et rum for os som kollegaer. Vi fik rigtig mange gode råd, som vi tager med os tilbage på arbejdet. Vi fik sagt, hvad vi havde på hjertet, og vi lyttede til hinandens råd og ideer. Vi har stadig en masse arbejde forude, men nu har vi de helt rette redskaber til det.

Tusind tak til Malene og Line fra BodyResources, for en virkelig skøn og lærerig dag. Vi opfordrer klart til at hive en dag ud af kalender og besøge BodyResources. BodyResources tilbyder også kortere og længere retreats til privatpersoner. Blandt andet et weekend ophold på Kurhotel Skodsborg.

Følg BodyResources på facebook, instagram @BodyResources og læs mere på her. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide