[single_post_category_name]

 Christianes fødselsdag: 3 hemmeligheder om fødselsdagsbarnet!

Vores altid smilende chef har fødselsdag!! I den forbindelse skal der selvfølgelig lyde et KÆMPE HURRA og TILLYKKE fra redaktionen! Vi glæder os til at fejre hende hele dagen heroppe! 

I har måske tænkt over, hvordan det er at arbejde sammen med Christiane? Så fordi hun idag har fødselsdag, synes vi at I skal have 3 ting, som I (måske) ikke vidste om den, nu et år ældre, labre dame!

1.
Christiane ELSKER diverse videoer på nettet! Især hvis sangerinden Adele på en eller anden måde får sneget sig med ind! Man kan tit finde hende på kontoret i latter over et Youtube – eller talkshow klip! Generelt griner hun bare rigtig meget, hvilket smitter af på hele vores “dele-kontor” – Det er vi ret så vilde med!

2.
Christianes skrivebord er altid fyldt op med pakker, bøger, blade og ukendte bunker. Hun er en hårdtarbejdende dame, så alle tingene bliver brugt til inspiration og research. Men det er hvis kun hende selv, der har styr på det!? 

3.
Christiane er en foto-pro! Hun kan forvandle selv den kedeligste hvide væg til en foto-location! Skal der tages et billede til instagram, kan hun på magisk vis, trylle en passende “pose” frem i første forsøg. Så hvis du tror der er mange billeder bag hendes lækre insta-updates er svaret – Nej … (lidt irriterende faktisk). Hendes kønne ansigt kan bare det dér!  

Stort tillykke fra os til en fantastisk inspirerende kvinde! Vi ønsker denne solstråle, og naturligvis alle jer, en fantastisk dag! 

XXX
Team ChriChri 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide