Om at være evighedssingle og finde kærligheden: 6 ting jeg har lært

Facts

Julie Rejnhold Randazzo

Assisterende Art Director & Grafiker hos ChriChri, 23 år og fuldblods Ama’rkaner. 

Læs mere om Julie

For 4 måneder siden konkluderede jeg i en klumme, at man godt kunne finde kærligheden på Tinder. Og det her skal ikke være én af de der irriterende og bedrevidende smøre om, at ”det nok skal komme når du mindst venter det” – for tro mig, jeg ved hvor f*cking irriterende det er at få at vide, når man er single og ikke gider være det..

Før jeg fandt min kæreste på Tinder, var jeg – sjovt nok, single. Jeg var ikke bare single, jeg var single single! Før jeg blev den ene halvdel af et par, havde jeg altid været single og dermed aldrig haft en kæreste (medmindre Emil fra børnehaven tæller?).. I know. Det lyder måske lidt ynkeligt, men jeg havde simpelthen aldrig fundet én, som jeg syntes havde de ting jeg ledte efter – og dem som jeg troede havde de ting jeg ledte efter, var ikke interesserede nok i mig.. Så sådan var det. Og det var også helt okay!

LÆS OGSÅ: Kan man finde kærligheden på Tinder?

Jeg har altid været meget af den overbevisning, at ”det nok skulle komme når jeg mindst ventede det”, men guess what – det gjorde det altså bare aldrig. Og jeg har simpelthen aldrig kunne forstå, hvordan nogle af mine veninder kunne hoppe fra den ene kæreste til den anden, når jeg ikke engang kunne finde bare én derude, som duede. Det var slet ikke fair!

“Før jeg kom på Tinder, var jeg meget af den overbevisning, at ”det nok skulle komme når jeg mindst ventede det”, men guess what – det gjorde det altså bare aldrig. “

Nå, men da jeg så startede mit eventyr på Tinder, tog jeg lidt afstand fra det der med, at jeg egentlig rigtig gerne ville have en kæreste. Det var ikke særlig cool eller laid back. Men det der med at spille kostbar, har bare aldrig rigtig været min force. Det er også som om, at det er lidt tabu-agtigt at sige højt, at man som 21-årig faktisk bare gerne vil have en sød kæreste og ikke gå så meget i byen mere. For jeg gik meget i byen. Det har jeg altid gjort og elsket– men jeg var ved at være en smule træt af det, og ville egentlig hellere bare ligge på sofaen med en god film og hygge, med en dejlig fyr på en lørdag – og have det fint i hovedet om søndagen.

LÆS OGSÅ: WeyWey’s column: Love me Tinder

Så sidder du i en single-situation, som du egentlig gerne vil ud af? Så kommer jeg her med de 6 ting jeg lærte som evighedssingle, der gerne ville finde kærligheden, og som helt klart hjalp mig i den rette retning:

________________________

1. Vær ærlig over for dig selv, med hvad du gerne vil.
Vil du gerne være single og give den gas? You go girl, du har ikke travlt og single livet skal helt klart nydes! Men vil du inderst inde gerne have en kæreste, så er det dét du vil. Gå ikke på kompromis og vær ærlig når fyre spørger dig (fx på Tinder). Der er ikke noget galt i, at sige at man leder efter et forhold – det er altså ikke ens betydning med, at du gerne vil have et forhold med lige netop ham, der spørger dig..

2. Vær dig selv
Jeg ved godt at denne her er obvious og noget som alle fortæller dig. Men det er rigtigt! Lad vær med at spil noget du ikke er, for at tiltrække eller imponere. Du vil gerne have en som vil have dig, for dig!

3. Spil ikke nogle spil
Er der noget mere drænende end at sidde og tælle minutter før du kan tillade dig, at svare på hans sms? Lad vær! Hvis du vil have en ordentlig mand, er han ligeglad med hvor hurtigt du svarer ham eller om du sender to beskeder i træk. Det her er altså virkelig vigtigt (skulle jeg hilse og sige fra min kæreste)

4. Keep an open mind
Jo længere tid man er single, jo flere krav kan hobe sig op til en potentiel partner – og jo flere ting kan være med til at man tænker ”duer ikke, næste”!

Man har hurtig en klar idé om, at han da i hvert fald skal være over 1.85, have mørkt hår, have et fornuftigt job – gerne en uddannelse, have en tøjstil efter dit hoved, kunne lide den samme musik som dig, så i kan gå til koncerter, skrive sine smiley’s rigtigt når i skriver; ikke den der kedelige smile-emoji , have nogle cool venner som du kan blive venner med, gå i byen de rigtige steder og jeg kunne blive ved.

LÆS OGSÅ: Min kæreste er ikke min eneste kærlighed..

This is not the way to go.. Hvis du lader bitte små ting, forhindre jer i at lære hinanden bedre at kende, så forspilder du dine chancer! Jeg kan da hurtigt afsløre at min kæreste ikke opfyldte alle mine åndssvage ”krav” til at starte med – but boy did that change!

5. Husk dine værdier og gå efter én som har de samme
Noget som jeg aldrig rigtig tænkte over, da jeg var single og ledte efter Mr. Right, var hvor vigtigt det er, at ens værdier stemmer overens! Hvor højt vægter du at få børn inden for de næste 5 år – er det noget han også er interesseret i? Er du et rigtig familiemenneske? Er han? Vil han gerne have I tager sammen i byen hver weekend? Er du mest til hjemmeaftener? Jeg vil næsten vove at påstå, at disse ting er vigtigere end hans hårfarve!

6. Hvil i dig selv
Én af de vigtigste ting, som gjorde mit lange single-life fedt og som jeg er sikker på gjorde mig mere klar til at finde den rigtige, var min sikkerhed i mig selv. At nyde sit eget selskab og sætte pris på at være alene, gjorde at jeg som single lærte mig selv 100% at kende – hvilket gavner mig meget i mit forhold nu.

Jeg ved jeg kan klare mig selv og jeg har det godt når jeg er alene. Jeg havde ikke brug for en kæreste, jeg havde behov for en kæreste – og der er meget stor forskel.

________________________

 xxx
Julie

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og