[single_post_category_name]

Vores yndlingsspots i København: Her skal vi nyde foråret!

Trods en kold start på foråret, går vi nu varmere tider i møde. På redaktionen elsker vi, når det er varmt nok til at sidde udenfor og nyde København og mangfoldigheden. 
Er man ny i storbyen – som størstedelen af redaktionen har været på et eller andet tispunkt – kan det være svært at vide, hvor man skal tage hen, hvis ikke man vil strande med en café latte til overpris på en café i indre by. Vi har derfor fundet frem til 5 af vores yndlings “hang-out”-spots spredt ud over hele byen. Ligesom i en hver anden storby, er det nemlig sjældent i centrum, at de gode sommervibes skal mærkes, og det gælder også kære København. 

Foto: Mikkeller

1. Stefansgade/Jærgersborggade, Nørrebro

Stefansgade er på mange måder indbegrebet af Nørrebro, og der er ikke meget mere end 100 meter til det nærmeste kebabsted. Kigger du til den ene side er der en masse grønne områder, hvor du kan mødes med dine nærmeste venner og spille bold eller du kan udfolde dine kreative evner på graffitivæggen. Kommer du til Stefansgade, vil du ikke kunne undgå at komme forbi både Ricco’s, Mikkeler, Stefanos Pizzaria, Hansen Is, pladeforetninger og meget, meget mere. Et par meter længere nede ad gaden ligger den dejlige Café Taxa, og fortsætter du ned ad Jærgersborggade, kan du nyde din morgenmad i solen på Grød, Meyers eller Donut Shoppen. Er du til gourmetmad, må du ikke gå glip af Manfreds og Vin, som ligeledes ligger på gaden!

2. Voldene, Christianshavn

Voldene forbinder Amager og Christianshavn og er et skønt sted, hvor du kan medbringe din engangsgrill og vino og nyde livet! Her er nemlig fyldt med hyggelige mennesker, der har fået samme idé, ofte en masse god musik og en udsøgt “view” over Christianshavn og søerne omkring voldenene. 

Foto: Condesa

3. Ved Stranden og Studiestræde, Indre by

Vælger du alligevel at bevæge dig ind mod indre by, er der selvfølgelig også en masse hyggelige steder. Nyhavn er altid dejligt, men kampen om pladserne minder mere om en god gammeldags stoleleg med 100 stole for lidt. Alternativet kan derfor være de skønne opgivelser Ved Stranden såsom Condesa, der nu oven i købet har fået ejerne af Cava Bar ved Torvehallerne til nabo – hurra!
Har du ikke råd til at drikke dig småpløret i Cava dagen lang, kan 7/11 diske op med lidt af hvert og sidde på kanten af kanalen, mens du nyder det gode vejr.

Foto: Café Gavlen

4. Ravnsborggade/ Skt. Peders Stræde, Nørrebro

Her ligger endnu en lille oase tæt på søerne. De små gader er proppet med hyggelige genbrugsbutikker, restauranter og caféer og en af dem er Café Gavlen. Her kan du drikke en god kop kaffe til en flad 20’er, mens du ser på gadens street kids “buste” deres bedste moves på basketbanen overfor. 

Foto: Kødbyens mad og marked

5. Sønderboulevard/ Kødbyen

Kødbyen er efterhånden ikke længere nogen oase, men snarere allemands eje for både københavnere og besøgende. Det gør den dog ikke mindre hyggelig og skøn om sommeren. Bevæger man sig lidt ud ad Kødbyen og ned ad Sønder Boulevard, kan man finde mange lækre alternativer til Kødbyens fyldte restauranter. Køb en flaske vin og hæng ud på de grønne områder mellem vejen eller spis din pizza fra Itzi Pitzi Pizza og sluk tørsten med en frisk limonade fra Khoskh. Hvad end du vælger, er der super gode vibes og masser af mennekser!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide