[single_post_category_name]

Team ChriChri sjoveste scorehistorier

– Redaktionens bekendelser

På redaktionen er vi en blanding af singlepiger og unge kvinder i fast forhold. Vi elsker mænd, og vi elsker i det hele taget at tale om dem – konstant. Vi kan ikke blive kloge på dem. Til tider kæmper vi med dem, men vigtigst af alt, kan vi heller ikke rigtigt leve uden dem. Flere af mine artikler har derfor også handlet om kærlighed i alle afskygninger og ikke mindst om mænd!
Tiden er desværre kommet til at tage afsked og flyve fra ChriChri-reden – tough love. København og den dejlige lyserøde ChriChri – familie vil blive savnet som bare pokker! Derfor er denne bekendelse ikke kun en artikel fra mig: Jeg har nemlig involveret hele den lyserøde familie og kombineret den med den sidste love story, I får fra mig. Jeg har udfrittet pigerne og og her får I de sjoveste scoringsforsøg, vi nogensinde har oplevet.  Enjoy!

 

Anne-Sophie, 31 år
 Redaktionschef

Min kæreste, som jeg har været sammen med i elleve år – og som er far til begge vores børn, scorede mig med en flad ”du må sige til, hvis du har brug for en guide til at vise dig byen”-replik. Lige flyttet til Kbh fra Skanderborg – what to do?! Nå, men historien omkring scoringen er lidt mere speget, og egentlig ikke noget, jeg er særlig stolt af. Jeg fjollede nemlig rundt med én af hans venner den sommer, og da vennen tog på ferie, kom ham, der siden da har været min kæreste, på banen.
Vi tog ud, så byen, og blev forelskede. Da vennen så kom hjem fra ferie, blev der ballade i venneflokken. Det løste sig på magisk vis, men først flere år efter, har de afsløret, at krisen blev afværget ved, at min kæreste købte mig for en cap…en cap(!). Vennen tog simpelthen min kæreste med ind i byen, udvalgte en cap, som min kæreste betalte, og så var den skid ligesom slået.
Heldigvis er vi alle tre rigtig gode venner i dag, og kan alle grine ad den åndssvage episode.

 

Maria Harmuth, 26 år
Art Director & Editorial Assistant

Fyre har det med at starte med de typiske og mest dårlige replikker som “Nå, skal I så være her hele aftenen?”, “Hvad drikker du?” eller “Du er en af dem, som helt sikkert har en kæreste”. Der må jeg melde klart ud til jer fyre: I kan sgu finde på noget bedre end det! En af de mere fjollede scorereplikker må være dem, hvor fyrene siger ting, som jeg ikke lige forventer, eller når de kommer med en påstand som ” Jeg vil vædde med, at jeg kan slå dig i … (Indsæt selv bordtennis, bunde en øl, bordfodbold, beerpong m.fl.)” og ja, det kan de da helt sikkert, men de skal ikke tro, at jeg bare giver op allerede fra start, så her får de altså min opmærksomhed, og så bliver stemningen ligesom også løsnet lidt op.

 

Julie Rejnhold Randazzo, 23 år
Assisterende Art Director & Grafisk Designer

Dét scoreforsøg, jeg husker bedst, foregik selvfølgelig på Tinder. Det var simpelthen så lamt og ligegyldigt! En enkelt lille og grim Emojicon, som fløjtede, var, hvad han sendte som den første besked.. Det var, hvad jeg var værd af indsats! Det provokerede mig simpelthen så meget, at jeg endte med at sende 4 emojicons tilbage: en kvinde, en mand, en kirke og et hjerte. Bum. Det var hvad jeg havde at sige til sådan en ligegyldig besked (jeg tror også, jeg havde en af de der “dårlig humor”-dage).
Jeg regnede selvfølgelig med, at mit emojicon-outbreak skulle være den sidste besked, vi udvekslede, men svaret jeg fik retur lød: “Har du tid i morgen?” – og vi har været sammen lige siden. Konklusion: Man kan ikke dømme en person ud fra den første besked, de sender til dig på Tinder!

LÆS OGSÅ: Om at være evighedssingle og finde kærligheden: 6 ting jeg har lært

 

Line Hvid, 23 år
Kommunikationspraktikant

1. Et par somre tilbage til et meget sent after party/morgenfest i en kæmpe lejlighed i indre KBH var der den her fyr, som satte sig ved siden af mig og spurgte, om det var okay, at han lige sad dér (Senere fandt jeg ud af, at det var hans lejlighed). Han spurgte, om jeg kunne lide hans slips. Helt forvirret svarede jeg noget i retningen af “Jaaaaah… Øh… Det er da meget pænt”. Samtalen kørte bare videre derfra. Siden hen har jeg snakket med gode drengevenner om situationen, og de har forklaret, at det er den helt klassiske “the Game”-metode. “Start aldrig med et klassisk kedeligt spørgsmål, gør dig selv interessant”

2. Til et andet after party på Vesterbro kom jeg i snak med fyr, som pludselig spurgte: “Skal vi ikke tage på færd”? Det endte med at blive til den vildeste værtshus-crawl med masser af øl på Vesterbro og shawarma tidligt om morgnen.

Mit råd til fyre er: Sig noget pigen ikke forventer at høre. Samtaler, der starter med “Nå, men hvad laver du så til dagligt = NO GO!

 

Julie Højgaard Blaabjerg, 21 år
Kommunikationspraktikant

I 2.G var jeg på studietur i Rom med min gymnasieklasse, og en fra mit hold havde arrangeret en pubcrawl gennem de romerske gader. Det må have været højsæson for alle gymnasier at tage på studietur på det tidspunkt, for der var rigtig mange unge mennesker med rundt på den tur. På et tidspunkt sidst på aftenen står jeg udenfor sammen med nogle veninder, da den her fyr kommer hen og prikker mig på skulderen. Jeg vender mig om, og han gør tegn til, at vi skal gå lidt væk fra de andre. Jeg følger med ham, og så hiver han sin telefon op ad lommen, mens han spørger: “Can I have a picture of you? I’d like to show Santa what I want for Christmas” … Jeg var ved at DØ af grin og blev så paf, at jeg bare gik tilbage til mine veninder, som selvfølgelig havde overværet det hele. Behøver jeg sige, at replikken ikke virkede?

 

Cecilie Larsen, 21 år
Kommunikationspraktikant

“ScoreREPLIKKER er ikke så in… Det har egentlig nok aldrig lykkes for nogen at score ved at komme med en kikset replik som: “Har du et telefonnummer? Jeg har nemlig glemt mit”. Til gengæld synes jeg ofte, det starter med, at man kan mærke nogle stirrende øjne fra den anden side af baren. Øjne som du næsten ikke tør kigge på af frygt for at komme til at smile tilbage helt automatisk. Senere finder han dig og kommer med den klassiske: “Må jeg sidde her ved siden af dig?” efterfulgt af en præsentation af ham selv og kedelige spørgsmål i form af “Hvad laver du til dagligt?”. Det er ikke lige begyndelsen på, at man bliver “blown away”, men det er da fint nok. Der, hvor den ofte går galt, er, når man er nået længere ind i samtalen, og han får lidt for meget selvtillid. Enten er jeg bare uheldig, eller også går jeg i byen de forkerte steder, men jeg oplever ofte, at fyren begynder at snakke for meget om alle de luksusvaner han har, alle de aktier han ejer, eller hvor intelligent man skal være for at nå dertil, hvor han er. Måske er jeg bare for meget jyde og bliver for nemt skræmt af overlegenhed… og en mand skal hvile i sig selv, men lidt ydmyghed skader altså ikke!
Så hvis han tror, han kan score ved at snakke om sine aktier og de mangepenge han har, så tro om igen! Den metode virker kun på den slags tøser, han nok ikke har lyst til at score alligevel.”

LÆS OGSÅ: Ufrivillig single: Sådan kom jeg videre

 

Charlotte Kristensen, 29 år
Kommunikationspraktikant

For et par år siden var jeg i byen med mine veninder. Vi var en del, som for nyligt var blevet single, og det var julefrokosttid. Jeg var i en hestebrandert blevet introduceret til to af mine veninders kammerater uden helt at kunne huske det eller for den sags skyld – huske dem.
To uger senere var en del af os på den igen, men denne gang noget mere ædruelige. Endnu engang stødte vi på det samme vennepar, der allerede havde sms’et min veninde for at høre, “om vi var ude” og “om hende den lyshåret i den røde top var med igen”. At blive sat i bås og kategoriseret således gjorde at mine forudantagelser om, at drengene var ret håbløse, holdt stik. Alligevel endte jeg med at give efter, da en af fyrene pænt spurgte, om jeg ville med i baren.
Samtalen var let, kæk og egentlig ret sjov. Pludselig indskyder ham ud af det blå “Nå, men når jeg så laver morgenmad til dig i morgen…..” Jeg blev helt mundlam og vildt pigefornærmet.  Jeg fik fremstammet “Du laver sgu ikke morgenmad til mig i morgen” Kækt svarede han tilbage: Nåårhh nej, lad mig korrigere, når DU laver morgenmad til mig i morgen”. Sjældent har nogen været så tilpas flabet over for mig i byen, og sjældent har jeg haft svært ved at smide en hurtig bemærkning tilbage. Den aften var jeg speechless! Ærligt talt, så kunne jeg rent faktisk godt lide det. Dog scorede han mig ikke….. Dén aften..

Ergo må vi konkludere, at de sjovere og helt ude af kontekst scoreforsøg – dem, der kommer bag på os – rent faktisk er dem, der gør os nysgerrige. Det er fedt med charme og kække bemærkninger, de skal bare ikke være FOR flabet.
Det er oftest den mindst arrogante fyr og ham, der hviler mest i sig selv, som skiller sig positivt ud.

xxx

Charlotte

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide