[single_post_category_name]

Team ChriChri:Fredagsbar

I fredags havde vi vores første officielle “fredagsbar” på redaktionen.Vi sidder i det skønneste penthousekontor på Østerbro med en masse søde mennesker, hvor vi deler arbejdsplads – eller rettere sagt etage – med to andre virksomheder, der har med henholdsvis ejendomme og biler at gøre. Det betyder, at resten af etagen primært består af mænd, hvilket nok er meget godt for at skabe lidt diversitet i vores ellers meget “lyserøde univers”.
Drengene har været meget behjælpelige, når vi har skullet skrive artikler om mænd og mænds holdninger – og det er ofte endt i sjove historiefortællinger hen over frokosten.

Der er sket en masse på redaktionen på det sidste. Udover en lille rokade og et farvel til vores skønne kommunikationspraktikant, Charlotte, har vi også fået nye “naboer”. Vores drenge, der har haft at gøre med bilimport, er blevet for store og seje til at kunne blive på etagen. De flytter derfor ud i nogle større lokaler, og det betyder, at der i stedet er flyttet et lille forlag ind. De publicerer de fineste bøger, som vi bl.a. har haft med i ChriChri Magasinet.
Vi er altså derfor blevet en masse nye mennesker på kontoret, og i fællesskab blev vi enige om, at det måtte fejres! Vi nedsatte derfor et mindre “festudvalg”, der greb fat i nogen af vores all-time favorite sushileverandør, NORI Sushi.

Hvis I ikke så med, da de forkælede os ved årets Oscar Award show, kan I se med her! Vi bliver gang på gang overrasket over, hvor lækkert, friskt og varieret sushi kan smage, når vi har besøg af de to seje ejere, Line og Benjamin.
Nori Sushi holder i øjeblikket lukket, da deres sushi på rekordtid blev så populær, at de måtte søge nye lokaler – og nu åbner deres første restaurant!!!
De kommer til at ligge i Ryesgade på Østerbro, hvor al interiøret er fra Emil Thorups fantastisk flotte møbelkollektion: Handvärk. Vi glæder os som små børn til at se det færdige resultat, når makkerparret slår dørene op om små 6 uger.

Pssst…. Vil du have 50 % rabat, når du igen kan sætte tænderne i NORI’s lækre sushi, så læs med her.

Alt i alt havde vi, som billederne også skildrer, en fantastisk fredagsbar, hvor der hverken var mangel på rosé, sushi eller godt humør.
Vi ser frem til et godt samarbejde og naboskab med vores nye lejere, og vi kan vist roligt afsløre, at dette ikke bliver den sidste fredagsbar!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide