Team ChriChri: Her er vores brunch-favoritter

Her på redaktionen starter vi ofte weekenden med en lækker brunch sammen med vores besties. Vi har alle hver vores brunch-stamsted, og dem vil vi selvfølgelig gerne dele med jer. Derfor har vi samlet vores favoritter nedenfor, så tag din bestie under armen og start jeres weekend på bedste vis.


Anne-Sophie, bor på Vesterbro

Hvor?

Dyrehaven
Sdr. Boulevard 72
1720 København V

Hvorfor?

Fordi jeg tror på, at man altid har godt af hjemmelavede ristede løg, hønsesalat med bacon af en større kaliber og kartoffelmadder så fantastiske som Ole Henriksens energiniveau! Hvis du er til hjemmelavet mad, gode råvarer til rimelige priser, cremet kaffe og bastant malt-brød, så vil jeg klart anbefale at lægge et visit forbi den Vesterbroske perle, der er indrettet som en gammel jagtstue. 

Foto: @Dyrehaven


Carina, bor på Amager

Hvor? 

Otto
Store Kongensgade 34
1264 København L

Hvorfor?

Fordi Otto laver en super lækker og delikat brunch. Den indeholder alt og mere til. Den bedste start på weekenden starter der.Man får lækkert hjemmebagt brød, skinke der smelter på tungen, yum yum oste, æg som er perfekt tilberedt, vafler med hjemmelavet kompot og meget mere. Otto er hyggelig at være på, og der serveres vin og bobler allerede fra morgenstunden – and that is something we like ;-)Otto ligger tæt på Strøget og alle de andre gode butikker i indre by, så man kan med fordel nemt trille ud og købe sig et par nye bukser efter maden – med de skal nok være med elastik for maven er fuld.

Foto: @Restaurantotto


Maria, bor på Nørrebro

Hvor?

Langhoff & Juul
Guldsmedgade 30
8000 Aarhus C.

Hvorfor?

Fordi de laver Aarhus’ bedste øko brunch. Er man til en god og solid brunch med det hele? Så er Langhoff & Juul helt sikkert stedet. Her får du nemlig både lidt af det sunde og lidt af det syndige, præcis som vi kan lide det. Udover at servere en god brunch, så er caféen super hyggelig, og om sommeren kan brunchen spises udenfor i deres lækre gård. 

Foto: langhoffogjuul.dk


Julie, bor på Amager

Hvor?

Luna’s Diner
Sankt Annæ Gade 5
1416 København K

Hvorfor?

Fordi deres brunch-tallerkner simpelthen er så overdrevne og sygeligt lækre! Jeg vil især anbefale det her sted til når du er meget sulten og evt. har tømmermænd. Der er fare for at du er mæt resten af dagen, efter en brunch herfra! 

Foto: @Lunasdiner.dk


Line, bor på Nørrebro

Hvor?

Granola
Værnedamsvej 5
1819 Frederiksberg C

Hvorfor?

Fordi jeg godt kan lide den simple udgave, der til gengæld oser af kvalitet. Jeg synes hele brunch hypen har taget lidt overhånd. Nogengange vil man bare gerne have et stykke rugbrød og et blødkogt æg. Jeg er i vikeligheden nok mere en morgenmadspige.

På Granola er der mulighed for begge dele og så åbner de allerede kl. 9:00 i weekenderne!!

Foto: @trinewerner


Charlotte, bor i Aarhus

Hvor?

Fars dreng
Ny Adelgade 7
1104 København K

Hvorfor?

Fars dreng har det lækreste morgensortiment i de hyggeligste omgivelser, der emmer af en blanding af italiensk romantik & hipster minimalisme. Helt perfekt!

Mine kaffe nydes helst til en af nedenstående favoritter eller en blanding 😉

– Chiafrø vendt i mandelmælk med matcha og friske bær

– Øko spejlæg, fennikelsalami, prima donna ost, avocado, syltetøj fra bunden, bær, frugt, øko softkernerugbrød og surdejsbrød

Foto: @Mariaharmuth


Cecilie, bor på Frederiksberg

Hvor?

Café MUMS
Gothersgade 42, 
7000 Fredericia

Hvorfor?

Hvem kan ikke lide æg og bacon? De laver den bedste af slagsen på MUMS! Brættet er fyldt med lækre sager, inkl. pandekager og kage til den søde tand. Det som især gør MUMS til favoritstedet er den hyggelige stemning, både indendørs og udendørs. Når vejret er godt, er det muligt at nyde sin brunch på deres flydebro, hvor man har byens bedste udsigt ud over lillebælt.

Foto: @Cafemums

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være