Seje kvinder der inspirerer os!

 

ChriChri er all about girlpower, og det hænder dagligt, at vi på redaktionen deler tanker og meninger om, hvilke fantastiske og utroligt seje kvinder, vi hver især er omgivet af og inspireres af – og listen er altså lang! En af disse inspirerende kvinder er hækkeløberen Sara Slott, som takket være V6, skal til OL i Rio i år! V6 støtter Sara, og det samme gør vi!
 

– Team ChriChri støtter Sara Slott – 

SUPERseje Sara Slott skal altså have vores samlede cadeau! Sara er 28 år og professionel atlet. Det betyder selvsagt, at hun bruger rigtig mange af sine vågne timer på at træne, men udover at være sportsudøver med stort S, er hun også i færd med at afslutte sin kandidatuddannelse. Ved siden af både træningen og studiet arbejder Sara, OG hun er mor til en lille dreng… SUPERKVINDE er det første ord, der trænger sig på hos os, hvis vi skal beskrive hende med et enkelt ord.

I år er Sara kvalificeret til OL i hækkeløb i Rio, men en kvalifikation er ikke nok i sig selv for at være garanteret deltagelse. Heldigvis er V6 trådt til og støtter Sara financielt, så hun kan komme til OL, og vi her på Team ChriChri ønsker hende al mulig held og lykke! 

Vi hepper på Sara og er mega spændte på at følge med fra sidelinjen. Umiddelbart lader det til, at hun er unstoppable! 

 
– Vi inspireres derudover af – 

Anne-Sophie, redaktionschef: Min tidligere kollega, Line, er stifter af virksomheden Line Sol, hvor hun hjælper kvinder til mere selvkærlighed, accept af deres krop og glæde i hverdagen. I en hverdag, hvor jeg ofte selv kommer til at kigge lidt for meget efter, hvad andre synes og gør, giver Line mig daglig inspiration i form af kærlige opfordringer og påmindelser samt et smittende positivt livssyn via sin instagramprofil @linesollove, og det er SÅ sejt! Jeg har aldrig fulgt én på Instagram, der skaber så meget glæde omkring sig – om andre og til én selv.
 

Julie Højgaard Blaabjerg, kommunikationspraktikant: Udover kvinderne i min familie, synes jeg, at Kronprinsesse Mary er out of this world sej og inspirerende. Hun er født omme på den anden side af jordkloden og har levet et ganske almindeligt liv, indtil hun rejser til Danmark, og pludselig skal vænne sig til at alle ved, hvem hun er, og ikke mindst at alle har en mening om hende. Hun har på rekordtid lært dansk, hun er højtuddannet, mor og modeikon, og så er hun også protektor for samtlige organisationer såsom Dansk Flygtningehjælp, Hjerteforeningen, Mødrehjælpen og mange mange flere. For mig at se udnytter hun i den grad, at hun i kraft af sin titel har mulighed for at gøre en forskel på mange forskellige fronter.
 

Maria Harmuth, art director & editorial assistant: Malala Yousafzai, som er blogger, børneaktivist og kæmper for pakistanske kvinder og pigers ret til uddannelse, er en stor inspirationskilde for mig. Og så har hun desuden også vundet Nobels Fredspris og Sakharov-prisen – rimelig sejt! Malala er en kvinde, der kæmper for alle de kvinder og piger, som ingen stemme har. Hun sætter livet på spil for at andre skal have en bedre fremtid og sætter dermed andre før sig selv. Dét synes jeg er smukt, og at man i en alder af kun 18 år kan have så smuk en tankegang er helt fantastisk. Jeg er sikker på, at hendes stemme er med til at gøre en forskel ude i verden, for selvfølgelig skal ALLE kvinder og piger have ret til uddannelse lige meget, hvilken nationalitet de har.

Line Hvid, kommunikationspraktikant: Min mormor var no question det sejeste menneske, jeg har mødt. Hun beklagede sig aldrig og satte altid andres behøv før sine egne. Samtidig havde hun også den der “lady-boss-attitude”. Man skulle ikke løbe om hjørner med hende. Hun var ærlig, underspillet og klog!
 

– Deltag i V6-konkurrence på Instagram – 

Hvem er DU inspireret af? Deltag i konkurrencen på Instagram om præmier fra V6! Post et billede af en kvinde, som du synes er sej med hashtag #sejekvinder #V6. Måske er du den heldige vinder?! 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og