[single_post_category_name]

Sådan gik biografturen med vores skønne læsere

Mors dag er lige om hjørnet, og det går ikke ubemærket hen her på redaktionen. I samarbejde med SF Film afholdte Team ChriChri et fantastisk mor/datter arrangement!

Arrangementet foregik i Palads i København, hvor 81 af vores skønne læsere havde vundet 2x biografbilletter til filmen ”Mother’s Day”.


Vores seje Lady Boss, Christiane, kickstartede aftenen og bød velkommen til hele salen. Derefter kunne vi læne os tilbage og nyde aftenens underholdning. ”Mother’s Day” var sød, sjov og kan helt klart anbefales!

Vores søde læsere havde ikke kun været så heldige at vinde billetter til den superskønne film, men kunne også hver især gå hjem med en lækker ChriChri tote bag, som lå klar på alle biografsæderne propfyldt med en masse lækre godter!

I tre af de lækre goodie bags lå også et gavekort med et 3-måneders abonnement til POSY by Interflora, som lød på levering af én buket hver måned lige til døren. Det er simpelthen det mest geniale koncept, og vi ville ønske, at vi selv havde vundet de gavekort! Stort tillykke til de 3 vindere!

Tak til SF Film for at give os muligheden for at kunne forkæle vores skønne læsere denne aften! Og selvfølgelig et stort tak til alle vores læsere for at skabe rammerne om en dejlig aften og skønt selskab!

Til sidst skal der lyde et stort tak til alle de fantastiske brands, som havde lyst til at levere alle lækkerierne i vores goodie bags!

Tak til…. 

POSY by Interflora for gavekortene

Jewelry by AD og Muse for smykkerne

Origins, Carmex, Ecooking, Nivea og Jurlique for beautyprodukterne

Cloetta for Läkerol lækkerierne

Matcha Bar / Byoh og Lise Reo for rabatkortene

Det er tredje gang, at vi har afholdt et biograf event, og det er helt sikkert heller ikke sidste gang! Vi håber, at alle havde en dejlig aften, og at I nød filmen lige så meget, som vi gjorde.

xxx
Team ChriChri

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide