[single_post_category_name]

I’m single – and I like it

– Redaktionens bekendelser

Okay damer, forbered jer på et lille rødstrømpe opråb… Jeg ved med sikkerhed, at jeg ikke er den eneste ’female single out there’, men min opfattelse er, at jeg måske NÆSTEN er den eneste, som rent faktisk har det godt med det?

Hvis en pige er single, går langt de fleste pr. automatik ud fra, at det ikke er hendes eget valg. De går ud fra, at man leder med lys og lygte efter en kæreste. Selv er jeg single, og jeg kan sige det med en god mavefornemmelse! Jeg nyder at have en ’girls night in’ med mine veninder, og nogle gange kan disse nights altså vare en HEL weekend! Og ja – det er der rent faktisk mange af mine veninder, som har en kæreste, der ikke kan – eller måske vil de bare ikke undvære deres kæreste i så lang tid ad gangen….BVADR!!! Hæ hæ 😉

Mine veninder tager det som en selvfølge, at jeg leder/burde lede efter en kæreste, og når jeg ind i mellem falder i snak med et hankøn, har de med garanti en mening om vedkommende! Siger en mand så meget som én enkelt ting forkert, kan jeg lige så være sikker på at blive mødt med den oldgamle klassiker: ”Du er så meget mere værd end ham. Drop ham!”
I de øjeblikke kan jeg godt tænke: SLAP NU AF, PIGER… Måske har jeg det fint med, at han ikke sender en SMS én gang i timen for at høre, hvad jeg laver.

Det er som om, at ingen vil tro på, at en pige kan have det fint med at være single. Don’t feel sorry for us single girls, please!

 

” Mine veninder tager det som en selvfølge, at jeg leder/burde lede efter en kæreste, og når jeg ind i mellem falder i snak med et hankøn, har de med garanti en mening om vedkommende!”

 

Hvis det derimod er en mand, der er single, går man ganske ofte ud fra, at det må være noget, han ønsker at være, fordi han bare vil ud og score en masse damer! Samtidig har jeg efterhånden også erfaret, at uanset hvilken mand jeg møder, går han automatisk ud fra, at jeg går og leder efter en fast kæreste. Men kære mænd, velkommen til år 2016! Vi er ikke længere dødafhængige af jer.
I er dog stadig meget rare at have omkring os – og vi kan nok alligevel ikke helt undvære jer… 

WHO RUN THE WORLD? GIRLS!

Nu lyder det muligvis som om, at jeg ikke tror på hverken kærlighed eller faste forhold. Sådan hænger det dog ikke sammen – snarere tværtimod vil jeg sige. Jeg er stor fan af kærlighed, og jeg synes, at langvarige forhold er det sejeste i hele verden! Til gengæld går jeg ikke ind for at gå og længes efter noget, som man ikke har. Hvorfor ikke nyde det liv, du har, så længe du er single? Det har mindst lige så mange fordele, som et forhold har. Kærlighed findes desuden også uden for parforhold.
Jeg nyder at have det sjovt, møde nye mennesker og nyde, at jeg er ung endnu! Livet kan stadig nå at bære mig ad mange veje!

Så ladies… min pointe er: Helt ned i tempo, tak <3

LÆS OGSÅ: Hjælp! Min far er personlig træner

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide