Måneden der gik på redaktionen

Tænk engang, at vi allerede er nået til august måned… Det er slet ikke til at forstå! 

Sommeren er fløjet afsted, og vi har uden tvivl nydt hvert et minut hvor end vi har befundet os!

Vi har samlet et lille overblik over, hvad juli måned har budt på:

Chefen har været på ferie

Vores smukke gravide Lady Boss har om nogen haft behov for at komme lidt væk og få fusserne op (HVIS det overhovedet sker! For selv når hun er gravid farer hun rundt!). Endnu engang gik turen til yndlingsstederne Frankrig og Korsika, hvor den smukke natur blev nydt fuldt ud! Billederne understreger ret meget, hvorfor Christiane gang på gang vender tilbage dertil – det ser jo FANTASTISK ud!!

Resten af redaktionen har også nydt sommeren

Der blev også tid til lidt ferie for resten af redaktionen! Vores seje og altid overskudsagtige Redaktions Chef, Carina, nød 4 ugers velfortjent ferie i Danmark, hvor turen blandt andet gik til Bornholm. Vores dygtige Art Director Maria kunne nyde en tiltrængt ferie til Mexico (VOLDSOMT lækkert sted). Her blev der ladet op til at hun skulle hjem og færdiggøre det kommende ChriChri Mag, som udkommer til september.

Udover det, kunne 3 af vores piger – Ditte, Anne Sophie og Clara, hver for sig nyde 1 uges ferie (for Dittes vedkommende 2 uger) til skønne Grækenland, i mens Cecilie nød en uges ferie i Danmark.


Magasinet er i fuld sving

Som i måske har set på vores Instagram, så arbejder vi på højtryk for at få det allerbedste stof til jer – vores søde læsere i form af færdiggørelsen af vores nye ChriChri Mag, som udkommer til september. I KAN GODT GLÆDE JER! <3 Hvis du ikke allerede gør det, så kan du abonnere på ChriChri Mag lige her.

Roskilde wup wup

Sommeren har budt på et hav af fede festivaller, og vi var så heldige at være på Roskilde Festival som endnu engang var en succes! God musik, sådan okay vejr (typisk dansk) og en masse kolde øl! Wuhuu. Nu glæder vi os mega meget til at opleve Skanderborg Festival i denne uge og få nogle festlige dage! Måske ses vi? 🙂

Pokémon tog overhånd 

Hvem havde nogensinde troet at Pokémon universet skulle fange… Ja stort set hele verden!? I hvert fald tog den ”nye” spil-app ”Pokémon GO” verden med storm og her på redaktionen har vi dog ikke helt kunne lade være med at grine over trenden!


Vi elsker alle kvinder

Juli måned var måneden hvor ”kvindens krop” for alvor blev sat i fokus. Her blev det tydeligt understreget hvor vigtigt der er, at vi som kvinder selv bestemmer hvordan vi vil leve vores liv og hvordan vi vil se ud! At vi alle er smukke på hver vores måde og med hver vores form og uanset hvad vi ifører os af tøj! Så husk det nu – DU ER LÆKKER!<3  

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og