[single_post_category_name]

Måneden der gik på redaktionen 

Hold nu op, sikke en hård, men skøøøøøøn måned! Her på redaktionen er der sket SÅ mange spændende ting, hvilket også har gjort at arbejdsdagene har været lidt længere end normalt! MEN, det har absolut været det hele værd! 

Vi har samlet et par highlights, så du kan se hvad vi har lavet i løbet af august måned (seriøst, AUGUST?? Var vi ikke lige gået ind i juli).

Vores smukke Lady Boss afslørede navnet på den lille babyboy

Der er ingen tvivl om, at vi alle havde ventet i spænding på at få navnet på Christiane og Liams lille vidunder at vide.
Constantin blev navnet, og vi var fuldstændig forelsket med det samme!
Nu har vi har nærmest måtte tvinge Christiane ud af kontoret og presse hende til at gå på barsel, for hold nu op hvor har hun knoklet lige til det sidste – en sand fighter! Men nu har vi skiftet låsen ud så hun ikke kan komme ind på kontoret…. Aaaagh okay, det er løgn! 😀 Men i hvert fald trænger hun til at nyde sin barsel nu og så glæder vi os helt enormt til at se hende – og den lille baby boy, Constantin, når det lykkelige øjeblik indtræffer! <3


ChriChri Mag – en smuk afsløring

Phew! Efter en hård og sej kamp, kunne vi ånde lettet op og nyde et SMUKT arbejde! Vores smadder dygtige og mega seje Art Director, Maria, knoklede r**** ud af bukserne, for at få sat magasinet op og endnu engang blev vi bekræftet i, at hun har et talent som absolut ikke kan erstattes! Det er blevet godt, så du kan godt glæde dig til at få fingrene i magasinet!

Udover Maria, kunne vi på ingen måde have klaret forløbet uden vores skide (undskyld sproget) seje projektleder, Carina Frank, som har sørget for at planlægge locations, photoshoots, interviews og MEGET andet! Og vores skønne redaktionschef, Carina (også kaldet; redaktionens mutti), viste som altid overskud og skabte et overblik, på selv de mest pressede dage!
Sidst men ikke mindst, havde magasinet jo ikke set ud som det ser ud, uden vores smukke Lady Boss, Christiane!

Hvis du gerne vil se og læse om alle de skønne detaljer, så kan du abonnere på det nye magasin lige her.


Shoppen fik en smuk makeover

WUHU! Endelig kunne vi præsentere vores splinternye webshop, &Copenhagen! Det var en fest og vores to dygtige piger, 2 x Julie (dejlig nemt ;-)) havde gjort et mega stort og flot stykke arbejde, for at få hjemmesiden og det hele til at se helt fantastisk ud til tiden! Nu glæder vi os til at følge ChriChris lille nye hjertebarn fremover! Pssst.. Du kan se de lækre varer lige her


Team ChriChri blev forkælet til et hav af lækre arrangementer

• Til en smuk lancering af Louise Dorphs kollektion; A Simple Mess

• Til en hyggelig reception i anledning af åbningen af Kari Traas fine nye kontor og showroom

• Til et lille hyggeligt og intimt event hos Bianco, hvor vi så den fine nye kollektion i samarbejde med Caroline Berg Eriksen.

• Til brunch i Illums Bolighus med Bolinder Stockholm, hvor vi så på en masse lækre tasker

• Til en lækker frokost, med den absolut smukkeste opdækning hos Georg Jensen Damask

• Til et smukt og luksuriøst ”Show & Tell event” på D’Angleterre med Balmain Hair Couture

• Til et af de fedeste secondhand loppemarkeder med Tradono, hvor vi fik solgt ud af garderoberne

Et kæmpe TAK til alle bureauer og virksomheder for de skønne invitationer! Vi nyder at kunne komme og sige hej til jer og sætter pris på alt det i gør, for at få stablet de smukkeste arrangementer på benene. 

 

Tre nye medlemmer til teamet

August måned bød blandt andet også på 3 nye og søde ansigter til redaktionen. Anne Mette, Sabrina og Louise, startede alle 3 som praktikanter i denne måned og vi nyder virkelig at have dem på kontoret! Det er en fornøjelse og vi ser frem til at skulle samarbejde med de 3 dygtige piger i det næste stykke tid! (Woop woop)

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide