Life&Beyond

ChriChri Food: Her er forsiden til vores nye kogebog

I sidste uge kunne vi afsløre at vi udkommer med en ny kogebog til november, og vi er så spændte. Endnu mere spændte var vi, da vi endelig fik tilsendt forsiden til bogen, og den vil vi selvfølgelig gerne dele med jer, samt hvad du kan forvente af den nye kogebog.

Hvad kan du forvente?

Cecilie Sofie Svensson, madredaktør for ChriChri, har samlet 50 af sine absolut yndlingsretter. Bogen vil afspejle det madunivers, som har eksistereret på chrichri.dk og været en stor del af sitet siden begyndelsen for over to år siden.

LÆS OGSÅ: ChriChri Food – Vores helt egen kogebog lander på hylderne til november!

Den visuelle stil i bogen er lækker, sanselig og enkel. Der vil også være lidt stemningsbilleder og behind the scenes fra køkkenet. Tonen er uhøjtidelig og inkluderende, opskrifterne genkendelige og overskuelige, men altid med et lille tvist. Det er en nem og ligetil kogebog med retter, der egner sig til både hverdagen og en mere festlig lejlighed, hvad enten det er fødselsdage, middag med veninderne, højtider, en god frokost m.m. 

Blandt de udvalgte opskrifter er også en håndfuld af Christianes yndlingsopskrifter 🙂

Hvornår er ChriChri Food i butikkerne?

Kogebogen kan fås i butikkerne fra d. 2. november, men du kan allerede nu forudbestille den hos Saxo. Det kan du gøre lige her.

 

Kan indeholde affiliate links.

Gem

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *