Redaktionens september favoritter

Items

iPhone 7 fra Apple, fra 5.844 kr.

Vaser fra Lyngby Porcelæn, fra 299 kr.

Støvler fra NLY Shoes, 449 kr.

Taske fra Miss Selfridge, 599 kr.

Strik fra Selected Femme, 499 kr.

Grøn skjorte fra Zara, 299 kr.

September er ved at være slut, og efteråret er for alvor kommet til Danmark, hvilket vi har fejret ved at samle vores september favoritter. Vi kan afsløre at vi har forelsket os i den nye iPhone 7 i rosaguld – we like it girly 😉 Den nye iPhone 7 skulle tage bedre billeder end den gamle, og det er vores Instagram-afhængighed meget glad for. 

Herudover er vi vilde med den supercool armytrend, som ses i modebilledet for tiden, hvor der er fokus på de grønne farver, badges og et rå look. Det var virkelig svært at vælge et bestemt army-item ud til vores september favoritter, men det blev den fine, grønne skjorte, som vandt vores hjerter i denne omgang 🙂 Sæt den sammen med et par jeans eller en nederdel, så er du klar til at gå ind i efteråret med stil. 

I galleriet ovenfor kan du se resten af vores september favoritter, som blandt andet består af fine vaser, den sejeste taske med perler, den varme strik til en kold efterårsdag og meget mere. God fornøjelse!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt