[single_post_category_name]

Well, Hello Baby -Goodbye Friend!

– Redaktionens bekendelser

Jeg er ret sikker på, at jeg ikke er den eneste, der er kommet til det punkt, hvor mange i venindekredsen så småt er begyndt at få små maver fordi de venter sig. Men stop lige en halv, jeg er ”kun” 23, og jeg er jo på ingen måde selv klar til at få børn endnu! 

Dog er der noget helt særligt ved det, når det pludselig er ens allernærmeste veninde, der bliver gravid! Det kan hun da ikke bare? Og hvad så med mig? Hun kan da ikke bare blive så voksen nu, specielt ikke når jeg slet ikke er det sted i mit liv!

LÆS OGSÅ: Studiestart er svært, hvis man er introvert

Det var nogenlunde min første tanke, da min bedste veninde og hendes kæreste præsenterede nyheden om, at de ventede sig for min kæreste og jeg! Det var en ret overvældende nyhed! Der skal absolut ingen tvivl være om, at jeg blev overlykkelig på deres vegne, for de er om nogen klar, og de bliver de bedste forældre! Men samtidig var der en følelse dybt i min mave af, at jeg mistede en del af hende! Det lyder måske en anelse egoistisk! Men, jeg er næsten hundrede på, at jeg ikke sidder alene med den følelse. Er det ikke rigtigt?

På en eller anden måde dukker der en frygt op, for at skulle blive glemt… ”Skal vi tage ud og spise sushi?” – Well hello baby. ”Ej hvad siger du til at spise morgenmad på GRØD i morgen” – Well hello again baby! Jeg ser det for mig, men samtidig ved jeg også, at hun ikke er typen der ville glemme mig.

Jeg tror lige så godt, at man kan se i øjnene, at når ens bedste veninde bliver gravid, så er man tvunget igennem et venskabeligt ”vokseværk”! Men hey, det betyder jo på ingen måde, at man ikke kan finde en balance i mellem babybleer og cocktails.

LÆS OGSÅ: Måneden der gik på redaktionen 

Sommetider må man acceptere at et venskab aldrig forbliver det samme, men når det så er sagt, så er det ikke ensbetydende med at ændringerne i venskabet fører til noget dårligt! Så længe respekten og interessen huskes fra begge sider, så tror jeg på, at man kan holde sammen uanset hvad! Ændringer er til for at udvikle og styrke!

“Jeg tror lige så godt, at man kan se i øjnene, at når ens bedste veninde bliver gravid, så er man tvunget igennem et venskabeligt “vokseværk”!”

 

…Så, never give up ladies! Hold fast i din bedste veninde – OG den kommende baby! <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide