Måneden der gik på redaktionen

Endnu en måned er gået, og her på redaktionen kan vi se tilbage på oktober, som var ret travl og en måned som vi ikke vil glemme. Hvorfor vi ikke vil glemme lige netop oktober måned, kan du læse med om nedenfor, hvor vi har samlet de absolutte highlights for oktober.


Vi fik hilst på Constantin

En helt almindelig onsdag, blev bare lige en anelse mere spændende, da vores smukke lady boss kom forbi med skønneste lille Constantin – hold nu op altså! Er der noget vi ikke kan stå for, så er det stensikkert små nuttede skabninger. Her på redaktionen er vi blevet ret enige om, at hvis Christiane skal til møde eller andet, så passer vi med GLÆDE! 😉
Et trist farvel og et glædeligt hej

Oktober måned bød på et vemodigt farvel til vores super dygtige og kanon seje redaktionschef, Carina. Efter at Carina fortalte at der ventede hende nye spændende udfordringer, har vi forsøgt at nyde at have hende på kontoret hver eneste dag. Vi vil savne hendes ufattelige effektivitet, hendes evige tilstedeværelse og hendes vilde overskud og ønsker hende al held og lykke med det nye job.

Når det så er sagt, så har vi været så heldige at vi har fået en ny og SMADDER både sød og dygtig redaktionschef, Rikke, som skal være vores nye ChriChri mutti fremover – det glæder vi os meget til! 🙂 

Nyt ChriChri hjem

Ikke nok med at vi har fået ny redaktionschef, så vinker vi også farvel til tiden på smukke Østerbro og flytter i stedet til Frederiksberg (SÅ spændende). Her venter nye skønne omgivelser og indtryk. Vi glæder os til at vise jer vores nye lokaler når vi er faldet helt på plads!


ChriChri kogebogen blev trykt

Jaaaay! Vi kunne offentliggøre det fineste design af vores ChriChri Food kogebog som udkommer på ONSDAG! Glæd jer til en masse lækre opskrifter, som er udvalg nøje til jer! Du kan læse Christianes seneste tanker om ChriChri Food lige her. Pssst.. Du kan stadig nå at forudbestille kogebogen lige her.

Julemag in the making

December måned nærmer sig og det samme gælder julemagasinet, som for vores dygtige Art Director, Maria, betød at oktober måned stod på fordybelse for at sammensætte det lækreste julemagasin til jer. Her på redaktionen har vi fulgt med fra sidelinjen og vi kan kun sige en ting til jer der har abonnement på det: GLÆD jer til sindssygt lækre juleopskrifter, inspiration til dit nytårslook, tips til hvordan du dækker det fineste nytårsbord, idéer til din næste rejse og meget meget andet! 🙂 


Broste CPH x Grød

I oktober blev vi også introduceret til et kanon fedt samarbejde mellem grødbaren GRØD og Broste Copenhagen. Her præsenterede de en ny stel-serie som stråler af den rustikke nordiske natur, raffineret japansk enkelthed og rene linjer. Her på redaktionen er vi FULDSTÆNDIG vilde med serien! Den nye GRØD X Broste Copenhagen-serie udkommer til januar, så du kan godt GLÆDE dig! 🙂 Det kommer stensikkert med på vores ønskeliste til jul!


Ditte var med Gin

Vores søde skribent Ditte, var på en eventyrlig tur, hvor hun for alvor skulle prøve sig frem i et kæmpe udvalg af Hendrick’s gin blandet med diverse tonic, agurker, peberkorn og andre finurligheder, hvilket faktisk endte med at hun NØD smagen af gin/tonic – og det er altså aldrig sket før! Hele eventet var så gennemført, lige fra da Ditte blev hentet i lufthavnen af selveste Mr. Hendricks (okay, det var en skuespiller) med en rose i hånden, til 7 retters middag på et gammelt apotek i Bruxelles midtby til en vanvittig oplevelse i Hendricks kammer (som er en pop-up oplevelse som flytter sig fra by til by). Her blev Ditte og de andre hun rejste med først hypnotiseret, skulle løse gåder og smage sig frem i kulsorte drinks! Det var virkelig en anderledes og enormt mindeværdig oplevelse – for slet ikke at snakke om den gennemførte stil og pyntning. Billederne siger meget om turen, så derfor vil vi råde dig til at google “Hendrick’s Chambers Of The Curious”, så du kan holde øje med, hvor festlighederne foregår næste gang!


Fantastiske pressedage 

Redaktionen var rundt omkring i denne måned. Vi havde fornøjelsen af at komme ud og sige hej til et hav af hyggelige pressedage med alt fra mode til interiør – det var SÅ skønt! 🙂

Vi siger blandt andet et KÆMPE tak til; Polhem, Noise PR, Blitz PR, PR#1, Lene Bjerre, Bertung & Holm PR, CPH Fashion Lab, Who’s PR, Inside PR, 9PR og Impression PR.. Vi glæder os meget til at vi forhåbentlig snart ses igen! <3

 

Redaktionen har været til en masse lækre pressevisninger

Her får I et udpluk af de overdådige presseevents vi har været til i løbet af oktober måned:

• Til en skøn og intim frokost på Fedtegreven med Culture

• Til det mest smukke og lækre Babyshower på Hotel D’Angleterre hos Laura Bonné – Baby Space

• Til en hyggelig introducering af The Urban Utility Boot hos Vagabond

• Til lækker morgenmad hos Tommy Hilfiger

• Til en super hyggelig og lækker morgenmad samt aftenlækkerier hos Excel 

• Til morgenmad hos Selected Femme i deres smukke lokaler i Bredgade

• Til fremvisning af de smukkeste SS17-Nyheder hos Chantelle og Femilet

• Til et fornemt Show & Tell event hos YoungBlood

• Til et super dejligt event i de smukkeste omgivelser hos Lene Bjerre

Vi er taknemmelige over alle de søde invitationer og hyggelige arrangementer! <3

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og