[single_post_category_name]

Så mange anledninger, så få gaveideer

– Redaktionens bekendelser 

Kender du det, at du er løbet tør for gaveideer og bare ikke ved hvad du skal give? Du har spurgt din kæreste efter en ønskeliste, men han ved ikke, hvad han ønsker sig, fordi han ikke rigtig mangler noget. Det er præcis den situation, jeg står i i øjeblikket.

LÆS OGSÅ: Redaktionens september favoritter 

Min kæreste og jeg har årsdag i den her måned, og jeg vil gerne give min kæreste en god årsdagsgave, men jeg er fuldstændig tom for gaveideer… Og sådan har jeg det hvert evig eneste år. Det er simpelthen så frustrerende! 

Min kæreste ved aldrig, hvad han ønsker sig, og hvis han gør, så vil han helst selv købe det. Så der er ikke meget hjælp at hente der.

Og for at det ikke skal være løgn, har han også fødselsdag i november, og så kommer juleaften i december. Så det er tre måneder i træk, jeg skal finde på gaver til ham uden en ønskeliste, og gaverne skal jo gives. 

For at hjælpe mig selv lidt på vej, tænker jeg altid det hele igennem – hvad mangler han i sin hverdag? Hvad har han selv nævnt, at han mangler? Og er der mon noget, han ikke selv har lagt mærke til, at han ønsker sig?     

LÆS OGSÅ: 30 ting du skal lave dette efterår 

Jeg lavede engang en bog til ham, hvor jeg havde samlet alle vores minder sammen, og så har jeg også haft købt en masse tøj, smykker og boligartikler til ham. Jeg tror, at gaverne i år bliver a la de samme som de forrige år men selvfølgelig med noget andet indhold, end hvad han allerede har fået. Det eneste han har nævnt, han mangler, er et cafésæt til vores altan, så måske en af gaverne bliver det. Who knows? 

Har du også svært ved at finde den perfekte gave til din kæreste? Så har jeg alligevel samlet et par gaveideer til dig! Måske du kan finde en som ikke allerede står på ønskelisten 😉 Se dem i galleriet ovenfor. Good luck! 

_______

Nævnte items i galleriet:

Skjorte fra Samsøe Samsøe, 699 kr.  – Ur fra Fossil, 1295 kr. – Tørklæde fra Gant, 499 kr. – Skjorte fra Only & Sons, 299 kr. – Bælte fra Selected Homme 299 kr. – Pung fra SDLR, 349 kr. – Høretelefoner fra Marshall, 899 kr.

Kan indeholde affiliate links.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide