Følg Team ChriChri på Snapchat!

Hvis du altid har tænkt på, hvordan hverdagen på et magasin forløber, så får du nu muligheden for at få et eksklusivt sneakpeak bag kulissen hos ChriChri! På Snapchat kan du nemlig følge Team ChriChris hverdag på redaktionen.

LÆS OGSÅ: Snapchat lancerer hightech-solbrille

Her på redaktionen har vi altid travlt med mange spændende ting, og ikke en dag er ens! Nu får du mulighed for at følge Team ChriChris dag på redaktionen på Snapchat, hvor vi blandt andet tager dig med til lækre events, på rejser med magasinet, og du kan også følge med i, hvordan vi forbereder artiklerne til vores magasiner, og til ChriChri.dk.
LÆS OGSÅ: Om at springe over hvor gærdet er lavest   

Fra mandag-torsdag kan du fra morgen til aften holde dig opdateret på, hvad der sker hos ChriChri. Se, hvordan redaktionschefen forbereder ugen på ChriChri.dk, tag med boligskribenten til interiør-events og følg praktikanternes arbejde med artikler og til forskellige, lækre arrangementer rundt i byen.

Følg os på snapchat under brugernavnet: chrichridk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være