[single_post_category_name]

Måneden der gik på redaktionen

Puha, det var den november måned! Det er med at holde tungen lige i munden når tiden flyver afsted som den gør. Når det så er sagt, så har vi glædet os helt enormt til at byde december velkommen. Men inden vi hopper helt ind i den dejlige juletid, så har vi samlet november måneds bedste øjeblikke 🙂 


Christiane kunne lancerer RAW
November måned bød på endnu en overraskelse fra vores super ambitiøse lady boss! Til et hyggeligt morgenarrangement i Kødbyen, blev vi introduceret for Christianes samarbejde med AIDA, RAW Crafted Concept. Samarbejdet bestod af en super lækker stentøjsserie, opbevaringsserie, bestik og vandflakser, som passer perfekt til årets ønskeliste. Du kan læse mere om RAW lige her.


ChriChri Christmas Issue udkom
December måned er lig med forkælelse, og i den forbindelse kunne vi glæde vores abonnenter med det lækre julemagasin bestående af de lækreste opskrifter, inspiration til jule -og nytårs outfittet og mange andre skønne sager. Desværre er det ikke muligt, at bestille dette nummer længere, men du kan stadig blive abonnent lige her <3
Nyt ChriChri-hjem på Frederiksberg
November var også måneden hvor vi fik ny adresse. Østerbro blev skiftet ud med Frederiksberg, hvor vi nu er til at finde i store og skønne lokaler. Her ser vi frem til nye spændende minder og en masse hårdtarbejdende dage.


Vi kunne byde velkommen til Mette
Jaaaay! Forberedelserne til marts magasinet er skudt i gang og i den forbindelse har vi været så heldige at få Mette, som skal være redaktør på magasinet. Mette er suuuuper dygtig og en smadder sød og energisk pige (well hallo, se lige billedet til højre, det siger da alt). Vi ved, at vi er i mega gode hænder og der er slet ingen tvivl om, at indholdet til magasinet bliver KANON godt, så i kan allerede godt glæde jer! <3


3 dage i smukke Montpellier
Til januar danner Arenaen i Montpellier rammen om 3 kampe i slutspillet af VM i håndbold, hvor vores danske håndboldmænd forhåbentlig finder storspillet frem igen, woop woop! 😉 I den forbindelse bød november blandt andet på 3 helt fantastiske dage i det franske. Her fik vi lov til at opleve den smukke hovedby i Hérault, Montpellier, hvor vi blev beriget med de lækreste specialiteter, skønne vine, det smukkeste vejr og de sødeste mennesker. 


Et smut til Antwerpen i Belgien med Hunkemöller x Doutzen 
Tidligere på året kunne vi være med til lanceringen af den første kollektion i samarbejdet mellem Doutzen Kroes og Hunkemöller. Men i november kunne vi yderligere være med til endnu en lancering, denne gang af Doutzens sportskollektion, som foregik i Belgien. Her havde vi den fantastiske mulighed for, at interviewe Doutzen omkring hendes træning, kostråd og inspiration til hendes personlige stil og udover det, afsluttede vi dagen med 20 minutters hård træning – SÅ fed en dag! Har du endnu ikke set kollektionen, så kan du se den lige her.


November forkælelse
Endnu engang er vi i løbet af november, blevet inviteret til de skønneste arrangementer. Det har som altid været en fornøjelse, at komme ud og hilse på. Det nyder vi virkelig! <3

• Til en intim og hyggelig grand opening af Pieszak, Nordstjerne og Encoded’s pop-up shop  i Encoded på Værnedamsvej

• Til en underholdende og skøn middag i forbindelse med Zalando Style Icons som blev afholdt på Lokomotivværkstedet

• Til en overdådig brunch på Nimb Hotel i anledning af lancering af SugarBearHair

• Til julehygge med smukke pelse, lækkerier og dejlig glögg hos Oh By Kopenhagen Fur

• Til åbning af Rituals Cosmetics smukke Flagship Store på Købmagergade

• Til visning på fine SS17-nyheder fra eget mærke hos Magasin du Nord

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide