[single_post_category_name]

“Prince Charming” førte mig bag lyset 

‘De levede lykkeligt til deres dages ende’ er en klassisk afslutning på ethvert eventyr, som alle kvinder drømmer om sker for dem i virkeligheden. Desværre kan virkeligheden ofte være brutal og hård og ende med ulykkelig kærlighed. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg levede i et eventyr, hvor prinsessen ALTID får sin elskede og perfekte prins i slutningen af eventyret. Hvor deres kærlighed altid vil eksistere, og blot vokser sig endnu større og mere kraftfuld, som tiden nu går.

LÆS OGSÅ: Følg Team ChriChri på Snapchat!

For mit vedkommende mødte jeg Prince Charming i løbet af foråret 2016, igennem en veninde, som introducerede os for hinanden. Ved første øjekast syntes jeg, at han var lidt ”smart i en fart ”og lidt for kæk, men jeg kunne tydeligt fornemme, at inde bagved gemte der sig en følsom, sød og charmerende mand, som jeg nemt kunne blive forelsket i.

Efter vores første møde ansøgte han mig på Facebook, hvor jeg accepterede hans venneanmodning. Meget hurtigt modtog jeg en besked om, hvorvidt jeg havde lyst til at mødes igen, da ”jeg simpelthen var for fantastisk”. I det sekund jeg læste denne besked, fik jeg et sug igennem maven, og jeg blev meget smigret over hans kompliment. På den anden side tænkte jeg også; ”hvad vil en mand på næsten 40 år med en ung kvinde, som mig, på 23 år”. Men mine bekymringer om aldersforskellen forsvandt hurtigt, da vi efterfølgende mødtes for første gang. Efter vores første møde havde han nærmest allerede slået benene fuldstændig væk under mig. Jeg var helt solgt, da han var opmærksom, lyttende, charmerende, sød, sjov, flot, intelligent, og han var enormt fræk!

”Efter vores første møde havde han nærmest allerede slået benene fuldstændig væk under mig”

Efter vi havde mødtes nogle gange, kunne jeg tydeligt mærke, at jeg var ved at være forelsket, og jeg troede også, at han gengældte mine følelser. Mit hjerte begyndte at banke, for hver gang vi skrev eller ringede sammen. Lige pludselig fik jeg sommerfugle i maven, når jeg så ham, og jeg begyndte at svæve på små lyserøde skyer. Undervejs ignorerede jeg alle de små signaler, der prøvede, at advare mig imod den såkaldte ”Prince Charming”, som i virkeligheden slet ikke var en prins på nogen områder.

Min veninde var meget opmærksom på mig, og prøvede at sige, at han altså også sås og skrev med andre kvinder – samtidig med mig. Men jeg var helt overbevist om, at jeg kunne ”redde ham” fra at være en rodløs drengerøv, da jeg klart så en fremtid sammen med ham. Tiden gik, og jeg kunne godt mærke at mine følelser og forelskelse for ham, ikke var til at stoppe. Tværtimod, svævede jeg mere og mere på en lyserød sky.

Lige indtil den dag, hvor jeg kom hjem fra ferie på Gran Canaria. Pludselig kunne jeg tydeligt fornemme, at han havde ændret sig, da han ikke virkede så interesseret i mig mere. Og inderst inde vidste jeg godt, at det aldrig vil komme til at gå imellem ham og jeg. Men jeg var så forelsket i ham, at jeg slet ikke ville se den barske og sande realitet i øjnene.

”Undervejs ignorerede jeg alle de små signaler, der prøvede, at advare mig imod den såkaldte ”Prince Charming”, som i virkeligheden slet ikke var en prins på nogen områder.”

Min drøm om at kærlighedshistorien imellem ham og jeg skulle ende lykkeligt til vores dages ende, skete desværre ikke.

LÆS OGSÅ: Harry Potter nørd! Ja, det er mig

Vi var to vidt forskellige steder i vores liv, og derfor kunne et forhold imellem os aldrig komme til at lykkes. Han var en rodløs ”drengerøv”, som elskede at jage ”nyt kød”, og han kunne slet ikke forene sig med at holde sig til én kvinde. Hvor jeg derimod gerne vil have et seriøst forhold. Mit bankende, glødende og forelskede hjerte blev pludseligt revet midt over og splittet i tusinde stykker. Selvom jeg godt var klar over, at det nok var det bedste for mig, at vi blev adskilt, gjorde det stadigvæk ondt i mit hjerte.  

“Dog har jeg ikke mistet troen på ”Prince Charming”, da jeg ved, at han findes et sted derude, og venter på, at hans prinsesse dukker op, så vi kan leve lykkeligt til vores dages ende”

Sidenhen er det gået op for mig, at den såkaldte ”Prince Charming” mindede mig om tøsefilmen, ”He’s just not that into you”. Filmen handler om ni forskellige personers komplicerede oplevelser med kærlighedslivet. Problemet er, at i hvert parforhold er den ene part mere forelsket i den anden end den anden vej rundt. Og lige netop den del af filmen mindede om min forelskelse i den såkaldte “Prince Charming”, som ikke var gengældt.

Men fat mod kære kvinder, mine snart 10 års erfaring med at date mænd har lært mig, at vi kvinder ikke kan leve UDEN mænd, og heldigvis også omvendt! Jeg har ikke mistet troen på ”Prince Charming”, da jeg ved, at han findes et sted derude, og venter på, at hans prinsesse dukker op, så vi kan leve lykkeligt til vores dages ende.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide