Året der gik hos ChriChri

Snart vinker vi farvel til 2016 og i stedet byder vi et nyt og spændende år velkommen, som byder på en masse nye oplevelser og fede projekter. 2016 har været et meget specielt og oplevelsesrigt år hvor vi blandt andet kunne byde velkommen til Christianes skønne søn, Constantin. Udover det fik vi ny redaktionschef, flyttede til Frederiksberg og kunne blandt andet også nyde en tur i biffen med jer, vores skønne læsere. Nedenfor har vi samlet årets højdepunkter, så læs med og så ønsker vi dig et godt nytår! <3

LÆS OGSÅ: Redaktionens klædeskab: Shop Christianes nytårslook


ChriChri fik nye hjertebørn
En af årets største og mest fantastiske nyheder vi kunne dele med jer, var at vores smukke Lady Boss, Christiane, var gravid. Wuhuu! I den forbindelse kunne vi yderligere løfte sløret for udvidelsen af sitet, Mom & Magic, som i virkelig tog godt i mod. Ikke nok med det, kunne vi også præsentere jer for vores splinternye webshop, &Copenhagen.


I betyder noget særligt
2016 var året hvor vi ramte 80.000 følgere, hvilket vi er så taknemmelige for. Vi ELSKER virkelig at stå op om morgenen og skrive artikler til jer, det er noget af det bedste vi ved! I inspirerer os og derfor er vi hvad vi er i dag – TAK!


Boglanceringer
En fantastisk nyhed vi kunne offentliggøre for jer i løbet af 2016, var blandt andet udgivelsen af ChriChri Food. Dette kunne vi fejre med den hyggeligste boglancering, hvor vi var så heldige af få lov til at smage på vores kære Cecilie Svenssons lækkerier. Udover ChriChri Food, kunne ChriChri Journal lancere to fantastiske bøger: Julie Wettergrens, Blomstrende Idéer og Simone Thorup Eriksens, Barnets første bog


Var der nogen der sagde ferie og festivaler? JA TAK!
Hver dag er travl på redaktionen, men heldigvis er der også tid til at vi kan holde lidt ferie og nyde sommerens festivaler. I år gik turen blandt andet til Frankrig, Mexico, Grækenland samt Bornholm, hvilket virkelig var tiltrængt. Udover det kunne vi også tilbringe nogle festlige dage på Roskilde- og Skanderborg Festival. 


Nyt ChriChri-hjem og ny ChriChri-Mutti
2016 betød også at vi flyttede til nye og super fede lokaler på Frederiksberg. Ikke nok med det, kunne vi også byde velkommen til vores nye MEGA søde og seje redaktionschef, Rikke. Med tungen lige i munden formåede Rikke hurtigt at skabe et kanon overblik over hendes nye hverdag på redaktionen og hun gør det super godt! Nu kan 2017 bare komme an 😉


Pokémon tog overhånd
Utroligt nok skete det, at en stor del af os fuldstændig blev fanget af spil-appen, Pokémon GO og at alle pludselig fes rundt for at fange diverse Pokémonfigurer 😀 Faktisk var det ret sjovt at se, hvordan vi pludselig fik en fælles interesse og hvordan en fremmed pludselig ikke var særlig fremmed mere, fordi man havde det samme at gå op i. Hvad mon 2017 byder på af sjove apps?


Biografhygge – traditionen tro
Er der noget vi godt kan lide, så er det at nyde en aften i selskab med jer, vores skønne læsere. 2016 bød på hele tre hyggelige biografarrangementer, som virkelig var en succes. Her kunne vi invitere jer ind og se “Single I New York””Mother’s Day” og ”Skønheden i alting”. Det var som altid SÅ hyggeligt og derfor glæder vi os meget til dele flere af disse aftener med jer i 2017.<3


ChriChri Bike & RAW
2016 har generelt budt på et hav af spændende samarbejder. Vi kunne i løbet af året præsentere jer for Christiane og redaktionens samarbejde med Batavus, hvor vi fik designet vores superfine ChriChri Bike. Ikke nok med det kunne Christiane også løfte sløret for stentøjsserien, RAW, i samarbejde med AIDA – SÅ flot!


ChriChri hygge
Trods den travle hverdag, så nyder vi også at kunne tilbringe tid sammen udenfor arbejdstiden. Derfor kunne vi heldigvis også nyde lidt gode timer sammen i løbet af året, hvor vi blandt andet kunne fejre lancereingen af vores anden udgivelse af magasinet, ”The Honest Issue” på Gorilla i Kødbyen. Påskeferien blev ydermere fejret med den lækreste morgenmad på restaurant Otto og sidst men ikke mindst kunne vi nyde årets julefrokost på Marienlyst Hotel! <3

Der er ingen tvivl om, at 2017 bliver endnu et spændende år og derfor glæder vi os meget til at dele det med jer! <3 TAK for et skønt år.

LÆS OGSÅ: Datingprojektet: Hvad sker der, efter man har gennemført Tinder?

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive