[single_post_category_name]

ChriChri Food: Den store lanceringsfest

Sidste måned lancerede ChriChri Journal sin helt egen kogebog – ChriChri Food! Det er selvfølgelig vores fantastiske madredaktør, Cecilie Svensson, og vores ladyboss, Christiane, der står bag bogen, som er spækket med de lækreste opskrifter. Igår afholdte vi en fantastisk lanceringsfest for at fejre vores nye kogebog. Her kan du se alle billederne fra festen

LÆS OGSÅ: ChriChri Food er på gaden!

Christiane og Cecilie havde længe gået med tanken om at lave en ChriChri kogebogsserie. En bog fyldt med inspiration og en masse sider med de bedste opskrifter, som man kan gemme og tage ned fra hylden igen og igen og igen. Og det er nu endelig blevet til virkelighed med ChriChri Food. Du får desuden nogle af Christianes egne personlige favorit-opskrifter i bogen – dem skal I virkelig glæde jer til!

For at fejre lanceringen, havde vi inviteret en række gode venner af magasinet til en forrygende fejringsfest på redaktionen. Cecilie havde sørget for de lækreste kanelsnegle, bananbrød, småkager, hvid glögg og chai! Mums! Vi vil selvfølgelig også anbefale jer alle at købe vores nye kogebog – som også vil være en fantastisk julegave til en du har kær. ChriChri Food fås online HER

LÆS OGSÅ: ChriChri kogebog: Mad for every occasion, men allermest for nydelse!

I galleriet kan du se forskellige stemningsbilleder fra den hyggelige aften.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide