[single_post_category_name]

Redaktionens klædeskab: Shop Christianes julelook

Her på redaktionen er vi så småt ved at gøre os klar til årets hyggeligste aften: juleaften! Mangler du inspiration til juletøjet? Så se med her, hvor vi guider dig til Christianes smukke julelook, som både byder på funklende smykker og en kjole i den smukkeste røde nuance…

LÆS OGSÅ: Christiane: Working mom – På godt og ondt!

Ingen farve er lige så oplagt at iføre sig, som rød, når julen skal fejres! Hvis den mørkerøde farve bliver lidt for voldsom til dig, kan du lade dig inspirere af vores ladyboss Christiane, som sidste år havde valgt en kjole i den smukkeste klare røde farve, til vores årlige julefrokost <3

LÆS OGSÅ: ChriChri-julefrokost 2016

Er du også vild med Christianes julelook? Så kan du stjæle stilen med vores udvalgte items i galleriet ovenfor!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide