Serie-marathon: Team ChriChris favoritter

Juledagene kan til tider godt føles liiiidt lange. Kvalitetstid med familien er altid dejligt og hyggeligt, men hvad skal man lige finde på at lave, når temperaturen udenfor nærmer sig minus, og man mest af alt har lyst til at krybe under et tæppe med en kop te? Serie-marathon! Få inspiration til, hvilken serie du skal give dig i kast med, når vi viser dig Team ChriChris alltime yndlingsserier!

LÆS OGSÅ: Gode råd til at undgå tømmermænd

The Good Wife, 2009-2016

Hvis du ikke allerede er gået i gang med at se The Good Wife, så har du hele spændende 7 sæsoner foran dig. The Good Wife har simpelthen ALT hvad en serie skal have – spænding, kærlighed, flotte mænd, drama og selvfølgelig en stærk kvindelig hovedrolle. Det gode ved serien er, at den tager nogle drejninger, som man slet ikke havde forventet. Alle afsnit slutter af med de vildeste cliffhangers, som gør at du godt kan vinke farvel til din nattesøvn 😉 

Valgt af Maria Harmuth, Art Director og boligskribent.

The Good Wife

Gilmore Girls, 2000-2007

Jeg har en aftale med min søster om, at vi skal se de nye afsnit af Gilmore Girls i juleferien. Vi så serien sammen, dengang vi var yngre. Jeg tror specielt, at det der fangede os var de lækre fyre og det sjove samspil mellem seriens hovedpersoner, Rory og Lorelai. Vi kan stadig finde på at sætte os til at se et afsnit sammen 🙂 

Valgt af Stephanie Brink Harck, Journalispraktikat.

Gilmore Girls

Modern Family, 2009-

Modern Family er min absolutte favoritserie fordi karakterene er så godt lavet og skrevet. Jeg er vild med med mockumentary! Min yndlings er Phil, Gloria og Cam! Jeg elsker dem mere og mere, for hvert afsnit jeg ser.

Valgt af Mette Truelsen, Magasinredaktør.

Modern Family

Stranger Things, 2016-

Fordi vi lige er gået igang med at se den og den er spooky på sådan en gammeldags måde. A la de gode gamle 80er gysere man kan huske fra da man var barn og teenager.  og så er jeg vild med hele 80er universet og personerne der er deri. Puha – se den hvis du kan lide spænding på den lidt overnaturlige sci-fi genre eller bare gerne vil se en serie hvor handlingen både er “normal” og helt vildt mystisk 😉 

Valgt af Rikke Olsen, Redaktionschef.

Stranger Things

Friends, 1994-2004

Generelt ser jeg faktisk ikke særlig mange serier, men når jeg endelig bliver fanget, så består serierne ofte af humor og kærlighed. En af de serier jeg aldrig bliver træt af at se er nok Venner. Stemningen og humoren i serien er en evig humørspreder! 

Valgt af Anne Sophie Gosvig-Jensen, Art Director Assistent.

LÆS OGSÅ: De 10 bedste julefilm du kan streame online

Friends

Girls, 2012-2017

I’m just a girl who loves ‘Girls’! Jeg synes, at Lena Dunham er SÅ grineren (og pisseirriterende!). Og jeg er ret fan af, at der er så meget fokus på at være ‘normal’ og ‘uretouceret’, da man ofte bliver bombaderet med ‘perfekthed’ alle andre steder. Serien skildrer mange problemstillinger/begivenheder/følelser osv., som man som pige midt i 20’erne (27, gælder stadig som i midten, ikk? ;-)), virkelig kan nikke genkendende til.

Valgt af Cecilie Engholm Skov, SoMe-praktikant

Girls

Orange Is The New Black, 2013-

Jeg var først lidt skeptisk ved denne serie, så der gik lidt tid, før jeg fik set det første afsnit. Jeg mener… at følge en flok kvinder i et fængsel, hvor spændende kan det lige være? Turns out – utroligt meget! Der er virkelig drama for alle pengene i denne serie – men altid med et strejf af humor. Da jeg først havde set ét afsnit, så tog det fart, og jeg så hele første sæson på en weekend. Jeg er kæmpe fan, og giver den mine varmest anbefalinger!

Valgt af Malene Pedersen, Redaktions- og Content Koordinator.

Orange Is The New Black

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er