[single_post_category_name]

Team ChriChri: Her er vores drømmelook til nytårsaften

10, 9, 8, 7…. snart skal vi tælle ned til det nye år! Men hvilket tøj skal man tage på til årets største fest? Find inspiration i vores store shoppingguide, hvor Team ChriChri viser vores absolutte drømmelook til nytårsaften!

LÆS OGSÅ: DIY-Guide: Lav dine egne bordkort til nytårsaften

Lige om lidt skal vi fejre året der gik og byde velkommen til år 2017! Er du klar til et brag af en nytårsfest? Eller er du stadig i tvivl om, hvad du skal have på nytårsaften? Så fortvivl ikke! Team ChriChri har nemlig sammensat vores absolutte yndlingsoutfit, som tæller alt fra de smukkeste pallietkjoler, til fine stiletter og læbestift der kan gøre dine læber helt kysseklare til den store aften! Se med i galleriet herover!

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Min guide til de perfekte nytårsnegle

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide