Vores juleminder: Mine december-morgener

 For mig er julen fyldt med kærlighed, hyggelige stunder og samvær med dem, jeg holder allermest af –  netop dette elsker jeg ved julen. Derfor er jeg også en af dem, som slet ikke kan vente med at komme i gang med alt det, som julen fører med sig. Nedenfor deler jeg et af mine bedste juleminder. Nemlig det at vågne op til glæder hver dag i december sammen med familien.

LÆS OGSÅ: Redaktionschefens juleminder: Julen er familiens fest

Det er weekend. Det sner udenfor. Og jeg ligger stadig under min bløde dyne. Det varer dog ikke længe før, at jeg får slår øjnene op og hopper ud af sengen. Jeg ved nemlig godt, hvad der venter mig, når jeg om lidt løber ned af trappen og ned til kaminen, som er dekoreret med gran, julekugler og julestrømper. Når jeg skriver julestrømper i flertal, er det fordi, at både min lillebror og jeg har en strømpe hængende på kaminen. Nissen kommer nemlig med gaver hver dag i december. Og det gælder altså om at få pakket den der gave op hurtigst muligt.

 Det sner udenfor. Og jeg ligger stadig under min bløde dyne. Det varer dog ikke længe før, at jeg får slår øjnene op og hopper ud af sengen. Jeg ved nemlig godt, hvad der venter mig…”

Jeg kan se, at min lillebror ikke er oppe endnu, så jeg er helt alene ved kaminen. Jeg tager hænderne ned i strømpen og ser en indpakket gave. Jeg er SÅ spændt. Hvad mon nissen har fundet på? Jeg åbner gaven, og det er en chokoladejulemand. Juhu!
Der går ikke mange sekunder, før jeg er ovre ved min lillebrors julestrømpe for at mærke, hvad den gemmer. Hvad mon han får? Jeg kan næsten ikke vente til, at han står op, så vi kan kigge på hans gave sammen.

Efter lidt tid står resten af huset op. Min mor laver morgenmad, imens radioen kører på fuld drøn ”Last Christmas…I give you my heart!”. Vi sætter os sammen om spisebordet i den smukt pyntede spisestue. I vinduerne hænger gran, som er pyntet med de smukkeste julekugler i mørke toner. Hvis man ikke var i julestemning, så kommer man det i hvert fald lynhurtigt. Vi sidder stadig i nattøj, mens vi spiser. Vi snakker. Griner. Stemningen er helt afslappet og fuldstændig lige så perfekt, som resten af mine barndomsminder i december.

“Stemningen er helt afslappet og fuldstændig lige så perfekt, som resten af mine barndomsminder i december”

Jeg kan ikke huske en eneste af de gaver, som jeg fik i julestrømpen, da jeg var barn. Men jeg kan huske glæden og spændingen ved at løbe ned til kaminen. Julen handler altså ikke om, hvor mange penge du bruger på julegaver, men om den glæde de kan give. Bare en lille reminder, når du står nede i Magasin og stresser rundt. Ligesom det er en reminder til alle jer, som ikke føler, at børnenes gaver er store nok – de skal nok blive glade alligevel 😉

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er