[single_post_category_name]

Christianes outfit: Sådan får du looket

Vores søde ladyboss fejrede jul i de hyggeligste omgivelser med et flot pyntet træ og smukt indpakkede gaver i massevis… På aftenen havde hun iført sig et smukt og klassisk outfit. Er du vild med stilen, så se med her, hvor vi guider til looket!

LÆS OGSÅ: Christianes outfit: Sådan får du looket

Dit tøj behøver hverken at være farvestrålende eller avanceret for at vække opsigt. Et simpelt og gennemført outfit, som Christianes juleaftens-tøj, er beviset på, at du let kan skabe et sofistikeret look med klassiske items

LÆS OGSÅ: 8 elegante & chikke flæser til under 600 kroner

Er du også vild med Christianes look? Så kan du stjæle stilen med vores udvalgte items i galleriet!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide