Derfor er det okay, at du er afhængig af Instagram

Facts


Maria Harmuth
Art Director & Skribent

@Mariaharmuth

Siden Facebook kom til magten tilbage i 2006, har sociale medier været en del af vores hverdag. Nogle af os er mest til Snapchat, hvor andre hælder mest til Instagram og Facebook. Om vi er til det ene eller det andet, så har vi alle hver vores favorit medie, og her er mit Instagram. 

Hvis du spørger min kæreste, så vil han helt sikkert sige, at jeg er Instagram-afhængig, nærmest besat, og jeg må nok give ham ret. Det første jeg gør, når jeg vågner om morgenen, er at scrolle igennem mit Feed og starte dage med et skud inspiration. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg ikke har startet dagen med en portion Insta-Feed drysset med lidt Insta-glans. Herudover bliver Instagram selvfølgelig jævnligt tjekket i løbet af dagen, og inden sengetid.

Mange vil mene, at jeg burde gå på en form for Insta-detox – altså boycutte de sociale medier. Men jeg ser ikke min afhængighed som et problem (Sagde den afhængige, som nok ikke kunne leve en dag uden sit fix ;-)). Jeg ser det faktisk nærmere som en fordel, og som noget der er med til at give mig inspiration og holde mig opdateret. 

Derfor synes jeg, at det er okay, at jeg er afhængig af Instagram:

✮ Fordi jeg slapper af ved at scrolle et utal af smukke billeder igennem

✮ Fordi jeg ELSKER at følge med i, hvad mine veninder laver

✮ Fordi jeg bliver motiveret til at få min bløde numse ned i fitness

✮ Fordi jeg bliver inspireret af andres stil inden for mode, skønhed og boligindretning

✮ Fordi jeg får inspiration til, hvad vi skal lave til aftensmad

✮ Fordi jeg holder mig opdateret med de nyeste caféer, restauranter og natklubber

✮ Fordi jeg kan godt lide at snage en lille smule i mine favorit-celebs liv

✮ Fordi jeg bliver imponeret, rørt og glad over de historier, som dem jeg følger, fortæller i deres Insta-Feed

✮ Fordi mit visuelle hjerte bliver tilfredsstillet

✮ Fordi jeg bliver bekræftet (Ja, ja – bare kald mig like-hunter, men hvem synes ikke, at det er fedt, at få likes og søde kommentarer på sine billeder?) 

Kan du også krydse et par af de ovenstående af, så er det altså HELT okay, at du er en smule Instagram-afhængig, hvis du spørger mig 😉 for det er nemlig okay at bruge Instagram til alt det positive.

Vi ses på Instagram!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og