Måneden der gik på redaktionen 

Vi passerer lige så stille årets første (og kolde) måned! Det har bestemt været en måned, hvor der har været en masse at tage sig til, og tiden går jo hurtigt, når der er massere at lave. Det har for alles vedkommende været en måned med en masse spændende mål, både på det personlige plan, men især også arbejdsmæssigt. Vi er mere end klar til februar måned og de ting vi har i vente. Forår, lækre nye items og farver og (forhåbentlig) varmere dage 😉 

Vi har nået en masse og ser nu tilbage på måneden der gik.

ChriChri lancerer ChriChri TV 
Vi har i denne måned kunne løfte sløret for et ”hemmeligt” projekt, som vi har gået og brygget på det sidste års tid. Nemlig at vi får vores helt egen tv-kanal, ChriChri TV, som går i luften på vores hjemmeside i løbet af 2017. Vi glæder os i hvert fald! 

Christiane holder barsel 
Vores søde ladyboss har i denne måned trukket stikket, for at nyde en ferie med hendes lille familie. Deres tur til Thailand er noget vi bestemt ikke er misundelige over, her på redaktionen…. 

Januar forkælelse 
På redaktionen får vi invitationer til en masse events og vi gør alt hvad vi kan, for at deltage så vi kan få et større indblik i de nye styles og items. I denne måned var vi blandt andet på besøg hos:

 • Ferm living event
  Her var vi til fremvisning af 2017 kollektionen, der byder på silkebløde tekstiler og balancerede møbler og designobjekter med et touch af glamour. Vi blev også forkælet med champagne, østers og småkager, så vi var godt tilfredse! 😉 
 • Beta Studio
  Her var vi inviteret for at se på smukke nyheder fra Beta Studio. Vi afprøvede sportstøjet til en barretræning i en hot sal hos Wellcome Fitness & Spa. Det var riimelig hårdt, skulle vi hilse at sige!
 • Bruuns Bazaar presseevent
  Vi blev præsenteret for det nye ejerskab og fremtidsvisioner af CEO, Thomas Bæch. Samt var vi vidner til præsentationen af Autumn17 kollektionen, som vi kan få lov at købe til sommer!
 • Change
  Team ChriChri var til lancering af undertøjsbrandet Changes helt nye linie “Intimate”. Her fik vi et sneakpeak på den smukke kollektion, i de fineste omgivelser hos Brønnum i København.
 • NoisePr
  Til presseevent hos NoisePr, blev vi mødt med lækre friske bær, juice samt the og kaffe. Imens vi nød godt af godterne, blev vi vist rundt i det fineste showroom, for at blive præsenteret for den nye fine kollektion, som vi allerede glæder os til her på redaktionen. 
 • IZIPIZI
  CPH FASHION LAB slog dørene op for IZIPIZI og det blev fejret med bobler og festivas!
 • Botanicals fra L’oreal
  Her blev vi introduceret for L’Oréals nye bæredygtige hårplejeserie ’Botanicals’, bestående af en shampoo, conditioner og en hårkur. Under arrangementet blev vi klogere omkring bæredygtighed som helhed, da Signe Wenneberg som er forfatter og ekspert i bæredygtighed var at fortælle om samfundet og ikke mindst hendes måde at håndtere bæredygtighed på.
 • Kerastasé
  Et skønt Event hvor bæredygtighed igen var i fokus. Her blev vi introduceret for hele processen op til produktet, tankerne omkring bæredygtighed og hvordan de sikrer sig de gode kvaliteter og resultater i deres produkter. Kokosolie og Arganolie er to råvarer vi vil komme til at se meget mere til i fremtiden. Som afslutning kunne man se og mærke alle produkterne, og de havde sågar 2 modeller, som havde deres produkter i håret, hvor man kunne røre og dufte til deres hår.  

Velkommen til vores nye skribenter!
Sundhedsskribent, Maria Juhl, bliver vores faste skribent inden for holistisk sundhed og livsenergi. Maria er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda, hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien. Hun har haft sit eget firma siden 2006, hvor hun coacher og underviser firmaer og private inden for sund livsstil.

Det er også med stor fornøjelse, at vi her på ChriChri redaktionen kan introducere vores nyeste mandlige skribent, Jakob Østergaard Genz. Jakob er 35 år og arbejder i dag som sport- og kulturskribent. Han har siden 2004 været sammen med kæresten Katrine, og de har sammen Ella Margrethe på 5 år og Frederik Marvin på 8 år.
 
ChriChri praktikanter
Vi har fået fornøjelsen af 4 nye arbejdsomme praktikanter. Line, Britt, Jeanette og Mia er de søde piger, der skal være under vingerne hos ChriChri i 3-5 måneder og de er allerede godt inde i tingene! Line, Britt og Mia har samme baggrund som markedsføringsøkonom, hvorimod Jeanette sidder med det grafiske design. 

SNAPCHAT – Kom med bag redaktionen! 
Følg os og vores hverdag på redaktionen på vores snapchat, vi lover et godt grin 😉 
Find os via brugernavnet: Chrichridk

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive