[single_post_category_name]

Derfor skal jeg lukke munden og lette måsen!

Målet for 2017 – Luk munden og let måsen

Ja, jeg ved det. Vi er allerede ved at være trætte af de evindelige nytårsforsæt, og alt det vi skal ændre på når kalenderen siger januar og et nyt år er begyndt. Men er det her i virkeligheden et nytårsforsæt? Neeej det er nok mere et ”kom nu tilbage på sporet Rikke!” Et ønske om at 2017 skal være året hvor jeg formår at blive den bedst, gladest og sundeste udgave af mig selv. Jeg har dog ikke helt samme stress i år som jeg har haft tidligere år. Jeg synes egentlig at det hele går okay (ingen eksistenskriser, forholdskriser eller andet) og dog…..

”Kom nu tilbage på sporet Rikke!”

Julen 2016 har været god ved mig. Lidt for god ved mig. Her mener jeg god ved mig på flere måder: Jeg har fået slappet lidt af, hygget med min familie, spist en masse slik, set dårligt fjernsyn, spist lidt mere og så er jeg blevet forkælet op til over begge ører med gaver. Men nu må det simpelthen stoppe (altså ikke det med gaverne….de må gerne blive ved med at komme dumpende hihi). Det skal være slut med alt det usunde sukker og alle de tunge kulhydrater som jeg spiser med velbehag og samtidig mærker at min krop bliver afhængig af. Der skal andre boller på suppen – og vand i glasset.

Jeg har ikke lavet et nytårsforsæt – for mig betyder det bare, at det aldrig bliver til noget. Jeg er nemlig ikke god til hverken slankekure, forbud eller andre ekstreme metoder 😀 Jo bevares, jeg har rygrad til det, men jeg synes det bliver alt for kedeligt og trist hvis det kun handler om hvad jeg ikke må!!! Derfor er jeg gået til kamp! Til kamp mod kiloene, manglende overskud i hverdagen og til kamp mod en morkrop der trænger til en ordentlig omgang opstramning!! 

”Det bliver alt for kedeligt og trist hvis det kun handler om hvad jeg ikke må!!!’

Målet for 2017 er ikke at tabe 5 kg eller løbe et halvmaraton (jeg skriver ikke maraton da det er fuldstændig utopisk på nuværende tidspunkt). Det er ikke at spise den perfekte kost og aldrig få stivelse, sukker eller andet (lækkert) som min krop vil hade mig for. Målet for 2017 er at komme tilbage i en respektabel form og føle mig stærk i kroppen. Det er derimod at spise sundt og varieret, og have et sundt og naturligt forhold til mad og snacks. Jeg vil gerne drikke lidt mindre kaffe og mere the. Og så vil jeg gerne have overskud! Overskud til at gøre noget når jeg kommer hjem efter en lang arbejdsdag, overskud til at ses med mine skønne veninder og være skør sammen med min familie. Jeg vil grine mere og opleve mere. Og hvordan kommer jeg derhen? Jeg tror det starter med at jeg rydder op i min kost. Spis sundere og få mere energi. Drik mere vand og føl dig sund og frisk. Dyrk lidt motion og mærk overskuddet i hverdagen. Jeg har egentlig køreplanen klar med delmål og det hele….så nu er det bare om at komme i gang. 1….2….3…..SÆT I GANG! Jeg ved jeg kan!!!! <3 

Kærligst,

Rikke

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide