[single_post_category_name]

Håndboldherrernes VM: Team ChriChri har testet “banen” i Montpellier

I næste uge (den 11. Januar) skydes verdensmesterskabet i herrehåndbold i gang. Arenaen i Montpellier danner rammen om 3 kampe i slutspillet, hvor vores danske håndboldmænd FORHÅBENTLIG finder storspillet frem igen, woop woop! 😉

LÆS OGSÅ: Den ultimative ’BFF Bucket list’

I forbindelse med verdensmesterskabet, bød november måned på 3 fantastiske dage i det franske. Her fik vi hos Team ChriChri muligheden for at teste ”banen” i den smukke hovedby i Hérault, Montpellier, hvor vi blev forkælet med de lækreste franske specialiteter, skønne vine, lækkert vejr og utroligt imødekommende og søde mennesker. Whats not to like? <3

LÆS OGSÅ: 10 nytårsforsæt der er nemme at holde 

Nedenfor kan du se billeder fra vores tur og så ønsker vi vores seje håndboldherrer held og lykke og glæder vi os til at heppe med hjemme fra stuen.
Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide