[single_post_category_name]

Christianes outfit: Sådan får du looket

En af de helt store tendenser til foråret er pink! Du kommer til at opleve farven i alle nuancer. Både de helt lyse rosa pasteller og de skrappe, varme pink toner . Du kan både bruge tendensen til hverdag, men den er også elegant til aftenbrug. Vi guider dig til stilen!

LÆS OGSÅ: Christianes outfit: Sådan får du looket

Hvis der kun skal fremhæves en enkelt tendens til foråret, må det blive den pink nuance. Du kan bruge farven både på dine accessories, men du kan også gå all in på et pink outfit, som vores søde ladyboss Christiane har gjort det herover.

LÆS OGSÅ: Christianes outfit: Sådan får du looket

Er du vild med Christianes look? Så kan du stjæle stilen med vores udvalgte items i galleriet!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide