[single_post_category_name]

Christianes outfit: Sådan får du looket

En af de største tendenser i den nye sæson er striber! Tykke, tynde, flerfarvede – you name it! Striber i alle farver og størrelser. Gør som Christiane og gå efter de helt tynde vertikale striber, som altid er flatterende for din figur. Vi guider dig til stilen!

LÆS OGSÅ: Christianes outfit: Sådan får du looket

Striber er en tilbagevendende klassiker som hitter stort denne vinter. Men de fine striber fortsætter ind i den nye sæson, både de brede, smalle og farverige. Vores søde ladyboss Christiane viser dig her, hvordan tendensen kan matches med rå detaljer, som en læderjakke, for et stilfuldt look med kant.

LÆS OGSÅ: Christianes outfit: Sådan får du looket

Er du også vild med Christianes look? Så kan du stjæle stilen med vores udvalgte items i galleriet.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide