Her er forsiden til det nye ChriChri Magasin: The Positive Issue

Vi har glædet os helt vildt til endelig at kunne afsløre for jer, hvordan forsiden på det nye ChriChri Magasin kommer til at se ud. Det nye magasin har fået titlen “The Positive Issue” og er spækket med spændende læsestof der giver plads til fordybelse. Se med her, hvor vi giver dig et smugkig på, hvad du kan forvente dig af det kommende magasin.

LÆS OGSÅ: ChriChri Food: Den store lanceringsfest

Vi er netop nu ved at lægge sidste hånd på det nye nummer af ChriChri Magasin, og vi er virkelig spændte på at vise jer resultatet! I dag løfter vi sløret for den smukke forside som traditionen tro er tegnet af kunstner og illustrator, Niels Ditlev. 

Som en ekstra bonus giver vi jer her en lille forsmag på, hvad I har at glæde jer til:

– Læs det medrivende interview med Christiane og Liam, som tager dig helt tæt på fødselsoplevelsen. ‘Den rigtige jordemoder’ interviewer.

– I det store dansetema kan du blandt andet komme tæt på to professionelle dansere som giver dig et indblik i deres liv med dans, som danser for Jennifer Lopez og som leder af dansekompagniet Uppercut. Mød også Ulla Essendrop og Fallulah, som begge startede deres karriere inden for dansens verden.

– Der er virkelig dømt mandehørm og latterkramper, når vi går tæt på Magnus Millang og Anders Stegger. Hør blandt andet, hvilke tanker radiovært Anders Stegger gør sig om den nye far-rolle og den kommende barsel.

– Vi har lavet de vildeste rejseguides som blandt andet inkluderer en backpackers egne rejsetips til den store Asien-tur. Du finder også en artikel om fordybelsesrejser som du kan tage på – alene. Genfind roen og balancen igen med vores guide til solorejser.

– Følg Christianes personlige rejse helt fra begyndelsen. Lige fra danser, til rollen som Mercedes i 2900 Happiness. Til værtsrollen på Vild Med Dans, og til i dag, hvor hun er chefredaktør for hele ChriChri-universet.

‘The Positive Issue’ er på gaden fra d. 2. marts! Bestil dit ChriChri-abonnement her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være