Måneden der gik på redaktionen

Pyha! Endnu en måned er gået og en travl en af slagsen. Februar måned er altid en måned, hvor vi skal løbe stærkt, primært fordi, at vi har deadline på ChriChri magasinet og derudover er der modeuge. Men når det så er sagt, så har det været en skøn måned og vi har GLÆDET os til, at kunne se frem til det færdige resultat på magasinet The Positive Issue (som allerede udkommer i butikkerne i overmorgen!!).

Februar har budt på mange andre spændende ting og derfor har vi samlet redaktionens highlights fra måneden nedenfor.


Christiane nød en velfortjent barsel i Thailand
Der er ingen tvivl om, at når man er en kvinde der kan lide at have mange bolde i luften, så er der også et behov for at trække stikket engang i mellem. Februar måned bød for Christianes vedkommende, på en velfortjent barsel med Liam og Constantin. Her på kontoret glæder vi os meget til at få hende tilbage… Kun hvis hun ikke er alt for brun 😉


Postkort fra Peru
Udover at Christiane kunne afholde en tiltrængt ferie, så kunne vores søde manager, Sandie også nyde en helt fantastisk ferie til Peru. Her har vi flittigt fulgt med, når der er blevet lagt de smukkeste billeder op på Instagram. Har du endnu ikke set billederne derfra, så kan du enten gå ind på Sandies Instagram profil, eller på hendes kæreste, Matias Instagram. Vi advarer for helt voldsomt smukke billeder!


ChriChri Magasin – The Positive Issue
Der er altid noget helt særligt (og super hårdt) ved februar måned. Februar måned betød nemlig, at der blev arbejdet hårdt på det nye ChriChri Magasin, The Positive Issue, hvor vi blandet andet kunne vise jer den smukke forside. Som altid har det været en super fed proces og vores kære Redaktionschef Rikke, Magasinredaktør Mette og Art Director Maria, har knoklet r**** (undskyld sproget) ud af bukserne, for at få stablet et helt fantastisk magasin på benene. Magasinet udkommer på torsdag, d. 2 marts og vi er SÅ spændte på, at høre jeres mening!

Skulle du endnu ikke have været inde og abonnere på magasinet, så kan du blive abonnent lige her.

 
90.000 følgere <3
Vi kan næsten ikke få armene ned! Februar måned betød nemlig, at vi ramte 90.000 følgere! Wuhuu. Takket være jer og den inspiration I giver os, er vi nået helt ufattelig langt og det sætter vi uendelig stor pris. I gør hver dag til en fest! Husk, at I kan komme med bag redaktionen ved at tilføje os på SnapChat. Hvis du ikke allerede har gjort det, så kan du finde vores navn lige her og tilføje os 🙂 Så ses vi måske?

 
Vi har fået nye mega seje skribenter
Vi elsker at få nye skribenter og i løbet af denne måned, har vi haft fornøjelsen af, at kunne byde velkommen til hele tre mega seje skribenter.

Sara Torvallbach er mentor, underviser, forfatter og en moderne pioner. Sara vil fremover være med til at hjælpe os kvinder med at huske, hvem vi er og hvordan vi lever et liv i tråd med det. 

Udover Sara, har vi kunne byde velkommen til Rikke May. Rikke er hjemmegående husmor i Singapore og har derudover sin egen blog. Fremover vil Rikke komme med inspirerende klummer, hvor hun deler sine historier, heartbreaks og erfaringer om, hvor hårdt, men også hvor sindssygt udviklende og dejligt det er, at rive hele sin familie op med rødderne, og flytte til et andet land. Du kan læse Rikkes første klumme lige her.

Som den tredje skribent, har vi kunne byde hjerteligt velkommen til Camilla Graae, som driver sin egen virksomhed Camilla Graae Décor og elsker bolig og indretning. Camilla er uddannet indretningsarkitekt og har virkelig sans for alle former for fine detaljer. Hvis du vil læse Camillas første klumme, så kan du finde den lige her.


Team ChriChri i London
For vores skønne marketings assistent, Line (også kaldet redaktionens ægge-mutti), bød februar på en fed tur til London. Her deltog Line i et flowevent i London, arrangeret af Toyota. Eventet, ’’The Night That Flows’’ handlede om at vise den nye Toyota C-HR som en ny crossover inden for bilbranchen, men det handlede i den grad også om, at vise hvornår et flow opstår. Hvornår man som person gør det, man er bedst til, udnytter sine kompetencer og samtidig befinder sig godt, om det er i sit privatliv eller sin karriere. Du kan læse mere om Lines tur lige her.


Copenhagen Fashion week
Februar bød på et hav af lækre modeller på catwalken og her på redaktionen var vi rundt i København til forskellige shows, for at fange de lækreste street styles (dag 1 & dag 2) og for, at få et sneakpeak på efterårs- og vintersæsonens tendenser 2017. Vi glæder os allerede helt enormt, til sommerens Fashion Week. 

 
Nordisk Film & La La Land
Februar måned bød på en masse gode film, men en af dem som vi forelskede os ret meget i, var La La Land. Her på ChriChri redaktionen var vi så heldige, at blive inviteret til forpremiere på La La Land, hos Nordisk Film i Valby, hvor der var sørget for det hele. Forventningerne til filmen var tårnhøje, da der kun er to andre i hele filmhistorien, som har været nomineret til så mange Oscars som La La Land. Derudover har filmen også allerede vundet rigtig mange priser, bl.a. til Golden Globes og også til Oscars i søndags. Men forventningerne blev indfriet til fulde! Vi er vilde med, at La La Land ikke er den typiske Hollywood-film, og både Ryan Gosling og Emma Stone gør det fantastisk i hovedrollerne. En hjertevarm fortælling, som man får lyst til at se igen og igen… Har du mon set filmen og er der mon ting du ikke ved om filmen? I hvert fald har vi fundet 8 ting, som du måske ikke vidste om filmen. Læs det lige her.


Valentines forkælelse
Vi kan aldrig få nok af kærlighed og derfor var der noget helt særligt ved at kunne fejre Valentines Day den 14 februar. Her på redaktionen var vi så heldige, at blive forkælet med de lækreste cupcakes, chokolader og skønne badges fra Beck Søndergaard. Det gjorde vores Valentines Day til noget helt specielt! <3


Lancering af IKEAs STOCKHOLM kollektion
Vores Art Director Assistant, Anne Sophie, havde i løbet af måneden fornøjelsen af, at tage et smut til Stockholm. Her fik hun et sneak peek på IKEAs kommende STOCKHOLM kollektion og mødte blandt andet også de seje designere bag. Hvis du endnu ikke har set den smukke kollektion, så kan du se den lige her.

Vi håber at I har haft en dejlig februar! <3

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være