[single_post_category_name]

Så elsk dog dine bryster kvinde!

Du kender det sikkert.. Du har været igennem flere faser i forhold til dine bryster.

Fase 1. Overraskelses-fasen
Moooooooor!! Jeg har ondt i…. GUD!! Jeg er begyndt at få bryster!

Fase 2. Åbenbarings-fasen
Virkelig? Kan man få push-up BH’er, altså, så det vil sige, at jeg kan få mine bryster til at sidde præcis, hvor jeg vil have dem?

Fase 3. Undrings-fasen
Hmm, vil det sige, at mine bryster ikke bliver større/mindre?

Fase 4. Ønske-fasen
Hvor ville jeg dog ønske, at mine bryster var større/mindre!

Fase 5. Beslutningsfasen
Skal de laves større?

LÆS OGSÅ: Farvel studentertid… Goddag spørgsmålstegn

Måske genkender du en af dem – eller flere, men jeg kan i hvert fald erkende, at jeg har været igennem samtlige. Jeg er typen som, lad os sige det sådan, ikke stod i køen, til de der fik de største bryster (ja, de er små). Men det er som om, at jeg igennem de forskellige faser i mit liv har valgt at slutte fred med, hvad end jeg har (ej okay, helt flad er jeg ikke ;-))

Jeg har danset disco i 16 år og generelt altid dyrket meget motion, så hvad pokker skal man også bruge et par store ”kasser” til, når de bare hopper rundt over det hele… Okay, de er MØG flotte!

Men altså, jeg har lært at leve med den størrelse, de nu har, trods mine overvejelser om, hvorvidt de skulle forbi en plastikkirurg eller ej. Men nej! Jeg vil være den jeg er og anyways, så ville jeg alligevel komme til at se buttet ud med store bryster, fordi jeg er svajrygget OG har muskuløse overarme. Så nej tak til fake boobs herfra!

For nyligt blev jeg endnu en gang bekræftet i vigtigheden i, at elske det som er udhæng på kvindens krop – altså fortil.… Jeg tror ikke at jeg er ene om, når jeg siger, at Hella Joof virkelig har formået at drysse glimmer på vores tilværelse med bogen Papmaché Reglen! Og lige netop dér, bed jeg fast i “Rub og stub-reglen”, hvor Hella så skønt nævner, at hun som ung beundrede hendes venindes bryster der konsekvent vendte opad mod månen. Men fordi vi evigt og altid bliver misundelige over hvordan andre ser ud og lever, så tvinger “Rub og stub-reglen” os til, at bytte hele pakken med én, kun én, som vi misunder. Men som Hella Joof pointerer, så vil vi ikke have hele pakken.

“Så vi er præcis dem vi gerne vil være. Det kan godt være, at der er plads til forbedringer i vores liv. Men der er ikke nogen vi hellere vil være. Og det er et mirakel. For så har vi faktisk selv valgt vores liv. Det har vi i hvert fald netop lige gjort, da vi opdagede, at der ikke var nogen vi hellere ville være. Og det er forunderligt. Glimmer på og op på kaminhylden”

– Hella Joof

Så kære kvinde – SMUKKE kvinde. Husk på at elske dig selv og din krop, som den nu er. Alt er smukt, så længe vi bare tror på det!

Uanset om du har små eller store bryster, så er der gode grunde til at elske dem. Nedenfor kan du læse hvorfor. God læselyst!

Os med små bryster:

✮ Vi har mulighed for at vælge imellem alle de fine blonde BH’er og bikinier.

✮ Vi kan gå uden BH – endda uden at skulle frygte, at vores bryster synker. Freedom!

✮ Vi er ikke tvunget til at bruge dyre domme på BH’er, men vi kan vælge selv den fineste BH fra H&M til 129 kr.

✮ Mindre bryster betyder også, at vi har mindre at få ondt i, når vi har den månedlige periode (men det gør stadig AV).

✮ Når du løber, føles det ikke som om, at dine bryster hopper rundt over det hele.

✮ Vi kan nøjes med én sports BH, når vi dyrker sport.

✮ Hvis vi skulle tabe mad, når vi spiser, så falder det direkte ned på gulvet (okay, i de fleste tilfælde).

✮ Vi har altid mulighed for at sove på maven, for der er ikke noget der er i vejen.

Jer med store bryster:

✮ I har bryster, som er noget af det mest behagelige at bruge som pude.

✮ Jeres bryster ligger perfekt i hånden, når man tager på dem.

✮ ALLE elsker jeres (store) bryster!

✮ Os kvinder med små bryster misunder jeres store bryster.

✮ I er sikre på at kunne fylde (næsten) alle BH’er ud.

…men husk det nu! Uanset størrelse, så er de lækre. Og det samme er du! <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide