[single_post_category_name]

Team ChriChri: Disse bøger må du ikke gå glip af 

Her på redaktionen elsker vi at fordybe os i en god bog! Det er selvfølgelig altid meget forskelligt, hvordan folk slapper bedst muligt af, men noget kan vi hurtigt blive enige om, her på kontoret, og de er at den bedste måde at koble af, er med en god bog i hånden! 
Så ladies, her kommer vores favoritbøger, som i bare SKAL læse. God læselyst! 🙂

LÆS OGSÅ: Serie-marathon: Team ChriChris favoritter 


Orkideens hemmelighed

af Lucinda Riley, køb den her! 

– Har du en svaghed for fængslende kærlighedsromaner, så er Orkideens hemmelighed et absolut must-read. Jeg er selv inkarneret en krimi-pige, men havde brug for et frisk pust efter at have læst samtlige Jussi Adler Olsen, Jo Nesbø, Michael Katz Krefeldt og Dan Brown romaner. Jeg var blevet anbefalet Lucinda Riley af Christiane, og har ikke fortrudt at valget faldt på hende!! Denne bog er på ingen måde pladder romantisk og Lucinda Riley formår på bedste vis at holde spændingsniveauet oppe i en romantisk slægtsroman som handler om liv, død, krig, fred og tillid.

Valgt af Rikke Olsen, Redaktør & redaktionchef


Mit grønne køkken – mere grønt i hverdagen – helt enkelt

af Ditte Ingemann, køb den her

– Når jeg mangler inspiration til sundere hverdagsretter, så er Mit grønne køkkenen en sikker vinder hos mig. Faktisk er jeg den glade ejer af hele tre af Dittes bøger, og jeg tyr til dem hver eneste gang. Opskrifterne er nemme at gå til, og så er retterne fyldt med farver, sunde råvarer og smag – tre ting, som er vigtigt for mig, når jeg laver laver mad. Når jeg ikke lige kan finde det, som jeg leder efter i Dittes bøger, så besøger jeg ofte hendes blog The Food Club eller hendes Instagram, som også er spækket med inspiration.

Valgt af Maria Harmuth, Artdirector og boligredaktør


Du er nok!

af Anita Moorjani, køb den her

– Generelt er jeg ikke den store læsehest, det er simpelthen for kedeligt (sorry)! MEN, hvis jeg endelig skal begive mig ud i projekt, “Hold nu op, Anne Sophie læser sgu en bog”, så er jeg bedst til komik eller en bog, hvor jeg har mulighed for at arbejde med mig selv. Sætter jeg mig ned med en bog der absolut ikke siger mig noget, så er det stensikkert at den samme linje kommer til at blive læst indtil flere gange inden jeg er færdig med første side. 

Men anyways, for lidt siden fik jeg bogen Du er nok!, som er skrevet af Anita Moorjani. Jeg er endnu ikke startet, men når jeg drager til Thailand her i starten af marts, så skal denne bog klart med i tasken. Anita, som har skrevet bogen, har været tæt på at dø af lymfekræft og i bogen fortæller hun, hvor vigtigt det er at man husker at elske sig selv og slippe bekymringen og følelsen af, at man ikke er god nok. I Du er nok! guider hun læseren til at give slip på alle former for negative følelser og overbevisninger, hvilket er nøglen til at opnå følelsen af at være nok i sig selv og indse sit sande værd.

Valgt af Anne Sophie Gosvig, Artdirector assistent


Papmaché-reglen

af Hella Joof, køb den her

– Den næste bog jeg skal læse, kommer helt sikkert til at være Papmache-reglen af Hella Joof. Hella er virkelig ekspert i at levere knivskarpe oberservationer og livserfaringer på en så hylende morsom måde, at tårene triller. Jeg ved, at jeg i denne bog både får underholdning på fineste vis – og plads til eftertænksomhed.’

Valgt af Malene Pedersen, Mode- og skønhedsredaktør


Isprinssesen
af Camilla Läckberg, k
øb den her

– Min yndlingsbog er Isprinssesen, som er skrevet af Camilla Läckberg. Jeg elsker at læse, og jeg er tit i gang med 3 bøger ad gangen. En af mine yndlingsbøger er Isprinsessen skrevet af den svenske forfatter Camilla Läckberg. Det er en krimibog, men den handler både om Erica, der forsøger at opklare mordet på hendes barndomsveninde, og om sød kærlighed. Jeg ELSKER kombinationen af krimi og kærlighed. Det kan i hvert fald nemt få min opmærksomhed 😉

Valgt af Line Dalsgaard, Marketingsassistent


Majas desserter

af Maja Ambeck Vase, køb den her

– Jeg elsker at bage og kreerer lækre desserter i mit lille køkken, så på toppen af min liste over favoritbøger (som jeg drømmer om at læse) står Maja Desserter af Maja Ambeck Vase. Selvom man lever sundt, synes jeg helt sikker også der skal være plads til de søde forkælelser, og specielt hvis der kommer gæster forbi.

Valgt af Jeanette Larsen, Grafisk assistent

LÆS OGSÅ: Redaktionen ærlig talt: “Nej, nej, nej! Det gjorde jeg bare ikke…”


Drømmehjerte
af Cecilia Samartin, køb den her

– Efter jeg startede i Gymnasiet har jeg aldrig været særlig god til at få læst i andet end skolebøgerne. Jeg synes det er svært at finde tiden og når der går langt imellem, at jeg får læst i bogen, når jeg som regel at miste interessen. Så når jeg begynder på en bog, er det vigtigt at den er spændende, så den fanger mig. På nuværende tidspunkt er jeg i gang med at læse Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt af Jonas Jonasson, som de fleste nok har hørt om.

Den næste bog jeg gerne vil læse er Drømmehjerte af Cecilia Samartin. Jeg har fået bogen af min tante, som var helt vild med den, og jeg kan slet ikke vente med at finde dynen frem og putte mig godt, imens jeg læser denne bog. Bogen handler om to kusiner fra Cuba, som lever et dejligt liv indtil Fidel Castro overtager magten og pigerne bliver skilt. Den ene emigrerer til USA, mens den anden bliver tilbage i Cuba. Her skriver de breve til hinanden da afstanden for dem er svær, men som situationen i Cuba forværres, beslutter den emigrerede kusine sig for at vende tilbage til Cuba, men da hun ankommer er det værre end hun nogensinde kunne have forestillet sig. Jeg har altid været meget tæt med min egen kusine på trods af vi har boet i hver sin ende af Danmark. Da vi var små sendte vi også mange breve frem og tilbage til hinanden, hvor vi delte alting, så jeg tror jeg vil have nemt ved at identificerer mig med hovedpersonerne og det stærke bånd de har imellem sig på trods af den store afstand.

Valgt af Britt Funk, Digital kommunikationsassistent


De dage med dig
af Julie Badura, køb den her

– Jeg har altid været dårlig til at læse bøger, da jeg bare er god til at få tiden til at gå med så meget andet. Men i sommers da jeg var på ferie, tænkte jeg, at jeg nok hellere måtte komme lidt ind i kampen og få læst en bog. Jeg havde fået to gode bøger anbefalet af en veninde, som begge handler om rockermiljøet. Den ene hedder Kronvidnet og den anden Guldfuglen. Da jeg nåede de sidste sider af guldfuglen, røg der altså en tårer eller to, for pokker den er god den bog! Helt sikkert to anbefalelsesværdige bøger! 

Den næste bog jeg ønsker at gå igang med, er De dage med dig som er Julie Badura. Læs vores interview med hende her, der inspirerede mig, til at få læst hendes første bog, som er en ærlig fortælling om hendes eget liv. Det er en fortælling om hvor lidt vi egentlig har at sige her i  livet og hvordan det hele lige pludselig kan gå fra kærlighed og glade dage, til pludselig død, sorg og tab.

Valgt af Mia Thøgersen, Digital kommunikationsassistent 

Kan indeholde affiliate links

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide