[single_post_category_name]

Din guide til nemme krøller

Team ChriChri var i sidste uge inviteret til Oribe-event hos Nicci Welsh Makeup Academy. Her skulle den dygtige hår-og makeup artist, Nicci Welsh, instruere internationale educators, i hvordan man kan lave de fineste krøller, og hvordan de holder hele dagen. 

Vi kender det udmærket selv, når vi skal i byen eller til en fødselsdag, og det samme problem opstår. Hvad skal jeg gøre ved mit hår? Og hvordan kan jeg stadig ligne en filmstjerne, når klokken er 03.00? Det ser så nemt ud, når andre laver krøller, men det er altså nemmere sagt end gjort. 

LÆS OGSÅ: Brudehår: 3 nemme hårstyles du selv kan lave

Nicci Welsh og Kien Hoang fra Oribe, som også var til stede under eventet, gav nogle tricks til hvordan man nemt kan lave krøller. De er begge professionelle stylister, og bruger derfor mange produkter, og har det helt rigtige udstyr. Men det betyder ikke, at man ikke kan bruge nogle af deres tricks til selv at få flotte krøller, også selvom vi andre ikke har 10 forskellige hårprodukter, 5 forskellige børster og et krøllejern der koster flere tusinde kroner. 

Vi har derfor lavet en nem guide til, hvordan du får de perfekte krøller, og som holder hele dagen. 

1. Vask dit hår 
Du skal vaske dit hår aftenen inden, da dit hår naturligt afgiver fedt, som gør håret nemmere at arbejde med. 

2. Sektioner 
Det er vigtigt, at du arbejder ud fra sektioner. Du skal separere dit hår i flere store “hårtotter”, så det ikke virker uoverskueligt og messy. Stylings-klipse anbefales, da de er nemme at arbejde med, og skal bruges til at holde krøllerne på plads under stylingen. 

3. Spray Anti Humidity Spray opad
Når håret er delt ind i sektioner, skal man tage en lille del hår af gangen, og spraye håret med Anti Humidity Spray, som er perfekt til krøller. Tips: hold håret op, og spray fra hovedbunden og ud til spidserne i ét strejf. Du rammer håret bedre, og produktet lægger sig ikke som klumper i håret. 

4. Start fra hovedbunden 
I dag bruger mange af os et glattejern i stedet for et krøllejern, når vi skal lave krøller, og den største fejl vi begår, er teknikken. Vi tager glattejernet og starter ude i spidserne, og krøller ind mod hårbunden, og så kan vi ikke forstå, at krøllerne kun holder en halv time.

Du kan sagtens bruge et glattejern, men det bedste resultat får man, hvis man bruger et krøllejern. Det er dog teknikken, der er den vigtigste. Du skal starte oppe ved hårbunden ca. 5-7 cm. fra hårrødderne, og krølle det ud mod dine spidser. Altså tager du håret rundt om glattejernet/krøllejernet, så det er dine spidser, du sidst krøller. Du vil få en ”pølse’,’ som du kan se på billedet ovenfor, og her sætter du en klips i krøllen, du lige har lavet, så den forbliver siddende. Kommer du til at give slip, så håret falder ned, skal du tage den krøllede tot igen, og vikle rundt om dine finger, så du får en ”pølse” der ligner nogenlunde de andre, og sætte en klips i. 

LÆS OGSÅ: Video: 4 nemme & flotte frisurer til din weekend

5. Lad klipsene sidde i året i 5-10 minutter 
Efter 5-10 minutter skal du tage klipsene ud af håret, og du vil se de fineste krøller. Oplever du at håret er elastisk, når du reder det, kan du bruge en coiffant-spray, og hvis du husker at gøre ovenstående, skal du ikke være bange for, at dine krøller forsvinder, når du reder håret igennem. Det er nu op til dig selv, hvad du vil gøre ved håret. Om det er en midterskilning, sideskilning eller en hestehale. Det er kun fantasien der sætter grænserne. 

Vi elsker volume, og hvis du er en af dem der ikke stod forrest i køen, da der skulle uddeles fyldigt hår, så kan du bruge en grandiose. Det er en mousse, der hjælper med at skabe ekstra volume til dit hår. Du kan enten spraye det i håret, inden du begynder at lave krøllerne, eller efter krøllerne er lavet. 
Du kan læse mere om Nicci Welsh Makeup Academy lige her

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide