Måneden der gik på redaktionen

Hold nu helt op en fantastisk måned vi har været igennem! Der har været fuld fart på marts måned og vi har været igennem lidt af hvert. Én helt særlig ting som vi kan kigge tilbage på er, at vores mega sprøde (det er okay at være stolt af det man laver) magasin, The Positive Issue, kom i butikkerne. Men det er absolut ikke det eneste, som marts har budt på. Læs med nedenfor, og få et overblik over hvad vores marts måned har budt på 🙂

The Positive Issue udkom
Efter mange hårdarbejdende timer, frustrationer og mange andre blandede følelser (well okay, vi er vel kvinder), kunne vi fejre udgivelse af vores nyeste magasin, The Positive Issue. Vi har ventet i spænding og håber at I elsker magasinet lige så meget som vi gør! Vi har nydt at kunne følge med på Instagram, når I har modtaget jeres magasin og sætter stor pris på, at dele det med os – det er guld værd!


Vores skønne og dygtige Art Director, Maria, flytter adresse til Beijing!!!
Marts måned bød på lidt af en overraskelse (en trist en af slagsen). Vores utrolig dygtige Art Director, Maria, kunne nemlig afsløre at hun den 1 maj er til at finde i Beijing. Her på redaktionen er vi på ingen måde glade for, at skulle af med Marias skønne væsen, ekspertise indenfor nærmest alt… jamen, vi vil uden tvivl savne hende helt enormt! <3 Heldigvis slipper hun os ikke helt! Vi glæder os så meget til at følge Marias nye tilværelse i Beijing og ønsker hende alt det bedste!


Turen gik til Thailand 
For vores Art Director Assistant, Anne Sophies vedkommende, bød marts måned på to uger til sol, varme og god mad i Thailand (føj for pokker, siger vi bare). Her kunne hun nyde en tiltrængt ferie efter færdiggørelsen af sin bachelor og vende tilbage til en glædelig nyhed.. Hun overtager nemlig Marias job som Art Director 😀 Det bliver uden tvivl utrolig spændende!


Vi fik sat hår af skønneste og dygtige Nicci Welch
For vores to søde kommunikations piger, Line og Mia, bød marts måned på Oribe-event hos Nicci Welsh Makeup Academy. Her var Mia hårmodel og blev forkælet med det smukkeste hår, i form af de fineste krøller. Du kan se billeder fra eventet her og lære hvordan du laver de fine krøller som Mia fik lavet.


Vi blev forkælet med lækre nyheder fra Magnum
Der findes nærmest intet bedre end overraskelser i løbet af en hård arbejdsdag. Særligt når det er overraskelser til den søde tand, så kan vi nemt gøres glade her på kontoret 😉 I løbet af marts var vi så heldige, at blive forkælet med de lækreste nye is fra Magnum. Så lækkert! Der skal ingen tvivl være om, at vi var ret glade den dag og nød hver en bid.


ChriChri middag på Madklubben
Med en arbejdsplads hvor der altid er fuld fart på, og hvor det sommetider kan være en anelse stramt i forhold til tid, så går vi meget op i, at der skal hygges udenfor arbejdstiden. Derfor kunne vi nyde en hyggelig aften, med god mad og massere af snak (uden arbejde) på Madklubben. Det var en skøn aften og vi har allerede planlagt den næste 😉


Pressedag hos PR1 & Blitz PR
Marts måned betød også, at vi blev inviteret til pressedage hos blandt andet PR1 og Blitz PR på Hotel STAY. Som altid, var det en fornøjelse at komme ud og se de fine nyheder og ikke mindst se Rikke, samt Maria og hendes team. 


Marts forkælelse
For pokker hvor er vi blevet forkælet i løbet af marts. Hvis ikke vi har fået tilsendt lækre nyheder til kontoret, så har vi været inviteret til de skønneste pressevisninger og det er vi SÅ taknemmelige for! I løbet af marts har vi blandt andet været:

• Til lækker frokost hos Ellos, hvor vi så deres nye fine showroom (som man oven i købet kan besøge i weekenderne)

• Til præsentation af MUTI CARES nye produkter, MUTI SUN

• Til visning af solrige nyheder fra P20

• Til event hos Goodiebox, hvor vi fik lov til at skabe vores egen Goodiebox

• Til et skønt morgenyoga event hos Caudalie

• Til dejlig morgenmad og fremvisning hos Migliorini

• Til et hyggeligt event hos Ivylee, hvor vi fik designet vores helt egen sandal

• Til en overdådig brunch i de fineste omgivelser på Nimb med Jo Malone

• Til visning af H&Ms smukkeste conscious collection, med lækker morgenmad

• Til præsentation af skønne sommernyheder fra Marc Jacobs

• Til en fantastisk morgenmad og pressevisning hos Nude By Nature, som viste deres skønne, naturlige produkter frem

• Til en lækker frokost med Siemens, hvor vi blev præsenteret for det super smarte inductionAir-system, som forener en overlegen flexInduction kogesektion og et kraftfuldt emfang

• Til visning af IKEAs fine nye showroom på strøget

• Til præsentation af nye fantastiske parfumer fra Aether

• Til præsentation af nyheder fra Tonic Fever-Tee

%MCEPASTEBIN%

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og