[single_post_category_name]

Datingprojektet: 10 Tinder-råd jeg lærte af mine dates

Det er nu to måneder siden, at mit projekt om at have to dates om ugen i to måneder, gik i luften. Ifølge min kalender har jeg netop på denne dag datet 16 mænd siden årets begyndelse… Hvis alt havde gået som planlagt. Hvilket det bare ikke gjorde.

LÆS OGSÅ: Datingprojektet: Hvad sker der, efter man har gennemført Tinder?

Datingprojektet startede ellers flot! Jeg var ved godt mod, selvom de 16 dates jeg havde i udsigt godt kunne tage pusten fra mig. Men jeg var sikker på, at det nok skulle blive en fest at skulle mødes med så mange nye, og forhåbentligt, spændende mennesker. Opbakningen fra venner og familien manglede heller ikke, og der var lutter high-fives og positive kommentarer hele vejen rundt, hvilket var virkelig skønt, og blot gav mig endnu mere blod på tanden.

At dele noget så personligt, så ærligt og så sårbart med hele Danmark, har nok været det mest grænseoverskridende, jeg nogensinde har gjort. Men jeg oplevede også, at det at få skrevet de svære tanker ned, om et så ømt punkt som kærligheden, nærmest havde en terapeutisk effekt. At få sat ord på de ting som er så sindssygt svære at få sagt, selv til ens tætteste venner, var utroligt forløsende, og der var pludselig ting, jeg kunne give slip på, som havde naget mig så længe.

Jeg har været på nogle utroligt dejlige dates med nogle virkelig søde mænd. På den front har jeg kun positive ting at sige, for jeg har i den grad været heldig, med alle de skønne mænd som var modige nok til at mødes med mig – også selvom de vidste, at det indebar et referat af hele seancen her på ChriChri. Jeg kan ikke andet end at bøje mig i støvet, for alle fyrene som turde kaste sig ud i projektet sammen med mig, velvidende om, at en dårlig anmeldelse, med smædeord som ville kunne gøre selv Thomas Treo stolt, kunne figurere online bagefter, til evig tid. Det er sgu sejt. Og jeg må være ærlig og sige, at jeg nok ikke selv havde kunne mønstre samme ’kvindsmod’.

Men trods en forrygende start, så nåede jeg aldrig i mål med mine 16 dates. Jeg valgte at afbryde projektet midtvejs. Selvom det i teorien kan virke som en god idé at gøre dating til et projekt, så fungerer det bare ikke i praksis. I hvert fald ikke for mig. Fra at være en søgen efter kærlighed, blev det nærmest til en form for spil, hvor man konstant var på jagt efter nye dates, og knap nok havde sagt farvel til den ene, før jeg havde aftalt en date med den næste. Jeg havde ikke hjertet med mig. Mistede det i jagten efter at fuldføre et spil, jeg selv havde sat i gang. Det var sket i bedste tro og overbevisning, men jeg må på nuværende tidspunkt erkende, at kærlighed ikke kan forceres. Og det kan et vildt dating-maraton ikke ændre på.

LÆS OGSÅ: Damerne om det runde bord: Dating

Jeg har ikke opgivet at date – slet ikke. Jeg må bare erkende, at jeg bliver nødt til at gøre det i mit eget tempo, hvis det nogensinde skal lykkes. Jeg bliver nødt til at have hjertet med mig og ikke lade mig styre af spilleregler og deadlines. Men med dét sagt, så fortryder jeg ikke et eneste sekund, at jeg kastede mig ud i det. Jeg har kun haft positive oplevelser, mødt de sødeste mænd, haft de mest spændende samtaler, og ikke mindst, er jeg blevet meget mere afklaret med min single-hed. Jeg søger stadig kærligheden – men bestemt ikke for enhver pris. Jeg leder ikke efter en, jeg kan leve med. Jeg leder efter en, jeg ikke kan leve uden. Jeg vil altid holde udkig efter Ham, men indtil da… så vil jeg nyde den frihed og de muligheder, et liv som single også giver mig. Nyde min single-hed.

En sidste ting, som jeg også lærte fra mine dates, vil jeg her til slut dele med jer! På de dates jeg nåede at være på under projektet, udfrittede jeg altid fyrene om, hvad vi kvinder gør forkert på Tinder! Det er en ting, jeg ofte spekulerer over, nu vi selv er så kritiske over for fyrenes profiler.

LÆS OGSÅ: Datingprojektet: Al begyndelse er svær…

 

Derfor giver jeg dig her fyrenes bud på 10 Tinder-fejl, vi kvinder begår:

 

For mange gruppebilleder:

Det irriterer fyrene grænseløst, at de skal sidde og gætte sig frem til, hvem du mon er af personerne på billederne.

Du har billeder med din eks-kæreste:

Det er ligegyldigt, om personen du står sammen med, er din bror eller bare en god ven. Han vil blive set som en rival, og det kan afskrække fyrene.

Tænk ikke for meget:

Vi piger har en tendens til at overanalysere, hvornår det er okay at svare på en besked, og hvor lang tid der skal gå imellem hver besked, før man svarer. Men det er en rigtig dårlig idé at lade fyren vente på en app som Tinder. Hvis han ikke føler, at du er på, så er den næste pige blot et swipe væk.

For meget Photoshop:

Her spænder vi piger tit ben for os selv. Det er selvfølgelig altid rart at kunne fremvise pæne billeder af sig selv. Men er målet virkelig at skuffe fyren, så snart han ser dig?

For meget hud:

Er du velsignet med en ’Hot Bod’, så skal den selvfølgelig også vises frem… Bare ikke på Tinder! Medmindre du udelukkende er ude efter en sengekammerat, så behold tøjet på.

Vær bevidst om dine signaler:

En ting som jeg ofte diskuterer med mine veninder, er hvorfor jeg dog i alverden inviterer dates hjem til mig selv. Som jeg førhen har skrevet, så kan jeg blive utroligt nervøs inden en date. Men når jeg er hjemme hos mig selv, så er jeg i min comfort zone. Så er jeg på hjemmebane, og så kan jeg slappe af. Men jeg er samtidig også meget bevidst om, hvilke signaler man sender, når man inviterer en date hjem til sig selv. Derfor har jeg simpelthen valgt at sige det direkte: ”Hey, det kan godt være, at jeg inviterer dig indenfor i mit hjem, men det betyder ikke, at du også får en rundtur i silkelagnerne. Det er bare her, jeg kan slappe mest af”. Bum. Det er meget direkte, og ret offensivt, men så slipper du til gengæld også for, at I spilder hinandens tid, fordi I havde forskellige forventninger til daten.

Tjek din grammatik:

Lige så strikse vi kvinder kan være med grammatikken – lige så pertentlige kan mænd også være! Derfor, så tjek lige dine nutids-r’er og for andre stavefejl, inden du trykker på send.

Skriv ikke for sent:

Det kan siges kort og godt – hvis den første besked du sender til en fyr, bliver sendt efter kl. 23, er det et bootycall. Måske er den ikke ment som et bootycall. Men den vil blive opfattet som det.

Memes og quotes:

En ting som mange fyre står af på, er hvis du har memes eller quotes på din profil. De synes det er plat. Så er den ikke længere.

Forvent ikke, at han betaler:

Jeg kan forstå, at mange kvinder tager på dates og forlanger af fyren, at han skal betale hele regningen selv, hvis man tager ud. Jeg kan kun sige, at lige netop dette er et kæmpe turn off for en fyr. Jeg er (desværre!) selv lidt splittet her. For ja, jeg kan da sagtens se, at man bør dele regningen, hvis man tager ud og drikker en øl på daten – ligestilling og ligeløn og alt det der. Det giver mening, jeg er helt med! Men samtidig er jeg også så håbløst gammeldags på lige netop dét punkt, at jeg faktisk synes, det er lidt rart, hvis en fyr f.eks. holder døren for dig, og ja… betaler for jeres drinks. MEN! Lad være med at gå ud fra, at fyren også har det på samme måde. Tilbyd, at I deler regningen, og acceptér med et smil, hvis han siger ja til tilbuddet. Vi lever trods alt i 2017.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide