[single_post_category_name]

Farvel til ChriChri & hej til spyt, smog & kinamad

… Okay, den overskrift er måske lidt en overdrivelse, men alligevel tæt på virkeligheden. For om lidt sidder jeg i et fly på vej mod Beijing i Kina, hvor jeg skal tilbringe min tid de næste to år. Hvilket betyder et farvel til hverdagen og de trygge rammer, men hej til et helt nyt eventyr.

LÆS OGSÅ: 20 ting som ville gøre livet for ekspedienter nemmere

Havde du sagt til mig for fem år siden, at jeg i dag ville flytte til Kina, så havde jeg grint dig direkte op i hovedet og sagt no way! Jeg vil aldrig kunne rejse fra mine venner og min familie. Det er jeg alt for hjemmesyg til. Men nu er min kæreste og jeg altså snart på vej mod Kinas land.

Hvorfor sagde du ja?
Dette spørgsmål kører rundt i mit hoved et par gange dagligt. Især her nu, hvor vi er tæt på at skulle af sted. For jeg kommer altså stadig i tvivl, om det er den helt rigtige beslutning, at skulle sige farvel til alt det vi kender, alle vores venner og ikke mindst vores familie. Men livet er vel også lidt sjovere, hvis man springer ud i ting, som er lidt crazy, og det er det vi gør nu – og jeg glæder mig!

På trods af tvivl og tvivlsomme tanker, så er der heldigvis også en masse gode ting ved at flytte. Vi får blandt andet et badeværelse, som er ca. 7 gange større end det vi har i dag. Haha! Det burde vi nok ikke flytte til Kina for, men altså det er da værd at tage med, at vi faktisk kan gå i bad uden at alt på badeværelset er vådt. Derudover får vi forhåbentligt en masse fantastiske oplevelser sammen. Vi kommer til at opleve en kultur, som vi ikke får andre steder. Vi kommer ud af vores comfort zone, og kommer til at overskride vores grænser, og ved du hvad? Det er simpelthen alt for fedt! 

Farvel til ChriChri
En af de ting, som jeg også siger farvel til er ChriChri, som jeg har været en del af de sidste tre år – tre år som er fløjet afsted. Jeg har mødt de dejligste mennesker, og oplevet alt fra beach party på Ibiza og spray-tan dage til magasinudgivelser og hektiske uger. Det har været en fantastisk rejse, som jeg er meget glad for at have været en del af.

I dag er det min sidste dag, og dette bliver min sidste artikel og de sidste ord her på chrichri.dk. Jeg vil se frem til at følge ChriChri og pigerne fra sidelinjen – jeg hepper på jer! #teamchrichri

Tak for nu 🙂 

Stort knus
Maria

Psst … Du kan følge mig og mit Kina-eventyr på min Instagram-profil – @Mariaharmuth.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide