[single_post_category_name]

20 ting som ville gøre livet for ekspedienter nemmere

Har du nogensinde arbejdet i en tøjbutik, kan du helt sikkert nikke genkendende til et par af disse ting… Alle de der småting, som de kære kunder gør, af enten ren og skær uvidenhed eller blot fordi de simpelthen ikke tænker sig om…

LÆS OGSÅ: Så elsk dog dine bryster kvinde!

I stedet for at blive irriteret over de små ting, synes jeg dog, at vi skal vælge at inspirere de intetanende mennesker til at gøre livet for ekspedienter over alt i verden bare LIDT nemmere 😉 Derfor har jeg samlet en liste over de 20 ting, som får alle ekspedienter til at bide sig i tungen, mens de desperat prøver at fremtvinge et overbærende smil…

Ekspedienter ville sætte pris på hvis…

1. Folk løftede bunken med tøj, i stedet for at flå den nederste størrelse ud.

2. Folk samlede tøjet op, når det faldt på gulvet, der hvor de kigger.

3. Folk ikke sneglede sig ind i butikken 5 minutter før lukketid, bare for at kigge – og rode.. 😉

4. Folk ikke ville prøve en million forskellige ting, lige inden lukketid – Ekspedienterne vil også gerne hjem, inden de skal møde ind næste morgen.. 

5. Folk ville hænge tøjet op eller lægge det på stolen frem for at smide det på gulvet.

6. Folk (læs: primært mænd) kunne lade de gamle jokes om, at tøjet må være gratis, hvis der ikke er nogen pris på, blive derhjemme.

7. Folk ikke ville spørge, om der er reklamationsret, når man siger, at varen ikke kan tages retur – det lyder bare liiiidt som om, at du har planer om at lave nogle hjemmelavede huller senere. 

8. Folk ikke ville bede om hjælp til at finde den der kjole til festen på lørdag, for så ikke at kunne lide noget som helst i butikken bare en lille smule. 

9. Folk ikke ville forvente, at man på forhånd vidste præcis hvilke størrelser, farver og modeller alle varer findes i – også i andre butikker.. 

10. Folk ikke ville trække kontanter ud af pungen (selvfølgelig med alle de småmønter de overhovedet har), når kassen tydeligvis er blevet talt, da butikken har været lukket i 10 minutter.

11. Folk ikke skal have pakket 10 små gaver ind i hver sin pakke, når der er kø hele vejen ned til endevæggen.

12. Folk ikke ville vrisse, når de tilbydes hjælp, da det blot er ens job som ekspedient, og at man ellers får problemer med chefen.

13. Folk ville forstå, at det ikke er fordi, man ikke tror på dem, men at man skal bruge en stregkode og ikke bare en pris, for at kunne sælge varen.

14. Folk ville lade vær med at stjæle… It’s just that simple!

15. Folk ville lade vær med at skælde ud, over ting man har intet at gøre med.

16. Folk ville lade vær med at få bestilt varer hjem og så ikke hente dem, på trods af en maaaasse opkald..

17. Folk ville være mere forsigtige, når de prøver det lyse tøj, så de ikke tværer makeup ud over det hele.

18. Folk ville forstå, at man ikke kan give dem en kæmpe rabat, fordi der er en lille misfarvning i stoffet eller et lille hul i syningen, fra der hvor alarmen har siddet.

19.Folk ikke ville tro, at butikken er en børnehave, hvor deres børn kan løbe skrigende rundt og sætte bussemænd og savl på alt – Det er bare ikke så lækkert for de andre kunder 😉

LÆS OGSÅ: 27 ting du får lyst til, når solen skinner

20. For at gemme det bedste til sidst, ville det være S.K.Ø.N.T, hvis folk kunne forstå, at når de kort før lukketid flår bøjlerne til side, som man netop har stået nøjsomt og rettet af, for at kigge på den der bluse, som de alligevel ikke køber nu, så løber det koldt ned af ryggen på enhver ekspedient – Som negle på en tavle…

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide