Måneden der gik på redaktionen

Som så mange andre måneder, er april er fløjet af sted. Men trods det, så er vi mere end klar til at byde maj velkommen – og lad os SÅ få lidt sol og varme, tak! 😉 Her er et lille indblik i måneden der gik på ChriChri redaktionen.


PÅ GENSYN til vores kære Maria
Efter at have været med fra ChriChris ”fødsel”, kunne Maria i sidste måned afsløre, at et nyt eventyr ventede forude. Det betød desværre, at vi skulle sige farvel til hende – hvilket vi på ingen måde er særligt tilfredse med. Efter 3 helt fantastiske år, har Maria gjort et kæmpe stykke arbejde for ChriChri og derfor vil vi savne hende helt enormt på redaktionen. Hvis du kunne tænke dig at se, hvilket eventyr der venter Maria, så kan du læse det lige her. Vi ønsker hende al held og lykke og glæder os til at følge med fra sidelinjen.


Skønne pressedage
April måned har været fyldt med de mest hyggelige besøg rundt omkring. Måneden bød blandt andet på pressedage hos de Noise PR, 9 PR, Custommade, Impression PR, Mildh, Starklint PR og mange flere, der kunne præsentere de fineste AW17 kollektioner. Selvom vi har løbet stærkt for at nå både arbejde og pressedage, så har det været helt fantastisk at være ude og se alle de smukke steder og de søde og dygtige mennesker bag! I er for seje.<3 


Christiane & Team ChriChri var forbi til Danish Beauty Awards 2017
Den sidste fredag i måneden stod for vores vedkommende på den skønneste aften, i selskab med en masse talentfulde skønhedseksperter, til årets Danish Beauty Awards på Tivoli Hotel. Her nød vi en lækker 3-retters menu, alt i mens vi kunne være med til hele 32 nomineringer af de dygtigste skønhedsbrands. Sikke en aften! 


Vi kunne nyde en skøn påskeferie
Påsken var uden tvivl tiltrængt for alles vedkommende og derfor var der god grund til, at knokle lidt ekstra på inden påskedagene, for at få arbejdet klaret. Desværre kunne vores skønne marketingsassistent, Line, ikke helt lægge computeren fra sig, da hun skulle skrive hovedopgave. For vores mode- og skønhedsredaktør, stod påsken blandt andet på en tur forbi Arken, for at se den meget sjove ”Gys – er den levende” udstilling. Vores dygtige art director og skribent, Maria, nød påskedagene i sommerhus med kæresten og derudover en masse dejlige venner. Anne Sophie, vores søde art director assistent nød en påske med REN afslapning, som blev tilbragt med familien. Sidst men ikke mindst brugte vores digitale kommunikations assistent, Britt, påsken på afslapning med venner og familie. Så bliver det vidst ikke meget bedre! 🙂


Den absolut SMUKKESTE kage fra Stine A
April måned bød også på en smuk og meget velsmagende overraskelse. Vi var nemlig så heldige, at blive forkælet med den abolut smukkeste kage fra Stine A smykker. Billederne siger alt og her på redaktionen kunne vi slet ikke komme os over, hvor vild en kage det var! TAK <3


April forkælelse
April måned har været spækket med de mest fantastiske og helt overdådige pressedage og events. Vi er dybt taknemmelige over, at være en del af de oplevelser og nyder at være ude og sige hej til jer, samtidig med, at vi kan se hvilke spændende sager I præsenterer. En ting er sikkert, I formår altid at overraske os helt ekstremt!<3 TAK! I April måned var vi blandt andet:

• Til præsentation af den skønneste kollektion hos Custommade og Blitz PR

• Til en hyggelig presseformiddag hos de søde piger fra 9PR

• Til en skøn snart på dagen, for at se på de fineste kollektioner hos CPH Fashionlab

• Til lækker frokost hos de søde piger fra Presskontakterna

• Til et overdådigt besøg hos de skønne piger ved Impression PR

• Til pressedag (candyheaven) hos de søde piger fra Polhem PR

• Til pressedag hos de skønne piger fra Noise PR

• Til et hyggeligt pressebesøg hos Agency V

• Til et skønt besøg i de smukke lokaler hos hos Holm & Bertung

• Til et skønt besøg i de smukkeste lokaler hos Mildh Press skønhed og mode

• Til en hyggelig præsentation af Ulrich Lang New York hos Sunday-S Gallery.

• Til visning af den smukkeste 20 års jubilæums kollektion hos Notabene

• Til en dejlig frokost og sang hos Selected med præsentation af den fineste AW-kollektion

• Til en super hyggelig og intim morgen med Essence Cosmetics

• Til et meget spændende og inspirerende Trends & Traditions boligmesse i Lokomotivværkstedet

• Til en hyggelig middag på Väkst med Natura Siberica

• Til lancering af H&Ms smukke Consious Exclusive kollektion

• Til morgenhygge med fokus på mindfulness og forkælelse hos Kopenhagen Fur

• Til et meget fornemt arrangement i Riga med Sony Nordic

• Til lancering af de to nye lækre rose cider fra Sommersby (hold op de var lækre!)

• Til visning af den nye Toyota Yaris i Amsterdam

– Maj, bring it on!

 XXX

Team ChriChri

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være