Tall girl problems

Facts

Jeanette Larsen

Grafisk Assistent

Jeanette er 21 år og læser til multimediedesigner på Københavns Erhvervsakademi, KEA.

Hvis du som jeg, er en af de (heldige) der stod i køen til et sæt ekstra lange ben og en god portion højde, så kender du helt sikkert det som jeg kommer til at dele ud af med denne bekendelse. Nogle har nok hørt om Tall Girl Problems. Yes, I said it! og tro mig, de kunne ikke være mere sande, men men men.. de har også visse fordele med sig 😉 

LÆS OGSÅ: 20 ting som ville gøre livet for ekspedienter nemmere

Jeg har altid været hende den høje lyshåret pige med de lange ben. Lige så længe jeg faktisk husker, og det er efterhånden blevet lidt af et kendetegn for mig. For mit vedkommende har det heldigvis kun været en god ting, og har intet dårligt ført med sig. Jeg kan huske i folkeskolen, at der nærmest gik sport i, hvem der nu var den højeste, blandt både piger og drenge. Hvem ville ikke gerne stå bagerst, når der skulle tages klassebillede, som bare et eksempel. Dengang tænkte man nemlig ikke over de uskrevne regler om, at fyren skulle være den højeste i et forhold, for hvem gik dog op i det i 3-4. klasse? Ikke mig! Der var noget særligt ved at være den høje.. nu, nok ikke så meget. Som en høj pige oplever man også rigtig mange kommentar fra folk eller blikke, hvis du bare er lige lidt højere end alle andre, og de små hverdags ting, som ikke er helt skræddersyet til høje mennekser. 

Høje piger og lange ben har både fordele og ulemper, og nedenfor har jeg listet nogle af mange Tall Girl Problems som jeg selv kender til og oplever. Mon ikke du også kan nikke genkende til en eller flere? Så til alle I skønne lange og flotte damer derude, god fornøjelse! 😉 

✮ Du kan nå alle de høje ting på hylder og knager. Hvis der lige er noget som er placeret højt oppe, er det ikke højere end at man lige kan stå på tå og række ud efter det. Ja, selv i butikker kan man komme ud for, at ekspedienter såvel som andre kunder, spørger om du ikke lige kan nå den blå trøje deroppe på hylden, du er jo så høj. 

✮ Vi har lidt mere at fordele vægten på. Ja, en god grund til at klemme en ekstra flødebolle ned fredag aften. Du har jo alligevel så meget plads at for dele det på, så hvorfor ikke udnytte det bare en lille smule 😉

✮ Når man skal ud og kører, og man automatisk er tiltænkt det forreste passagersæde med massere af benplads. Yes please!

✮ Med de ekstra lange stænger kommer man også hurtigere frem. Makes sence! Jeg personlig, er i hvert fald rigtig god til at tage tage ekstra lange skridt og gerne gå i et lidt mere rask tempo, set i forhold til så mange andre. Og en kæmpe fordel de gange man kommer sent ud af døren og lige knap og nap når tog eller bus.

✮ Til større sammenkoster, koncerter eller arrangementer, gør det ikke så meget ikke at skulle stå helt forrest og foran alle de andre. Udsigten nede bagfra er ganske udemærket og man kan se henover folk.

✮ Vores ben bliver bare liiige det ekstra flotte og lange af et par lækre stilletter. 

✮ Gud forbyde, hvis man kommer til at læne sig ned eller bøje sig i et forsøg på at høre, hvad en lavere veninde sagde. Undskyld, jeg elsker dig og det er intet personlig, men jeg kan ikke altid høre hvad der bliver sagt her oppe under taget.

✮ Stilletter.. skoene de fleste piger nok gerne vil gå i, og gerne ofte. Meeen den skal lige overvejes en ekstra gang inden man tager dem på. Stilletter eller flade sko? Det er jo ikke fordi man lige står og mangler lidt højde, og hvis man så i forvejen er et hoved højere end alle andre. 

✮ I den forbindelse kan også næves fyre og stilletter. Møder man en ny fyr, som er ikke er ret meget højere end en, bliver man nærmest nægtet at tage stilletter på, hvis man skal ses.… hallo, og vi som troede alt i elskede lange stænger og kvinder i stilletter?

✮  Fyre vil oftes have de små piger. Den evige uskrevne regel om, at fyren helst skal være den højeste i forholdet. Så bliver det lidt svært, for betyder 5 cm -/ virkelig så meget?

✮ Den manglende benplads i offenlige transportmidler. Med lange ben kræves der også ekstra plads til benene i både tog, bus og fly. Det er lige før, at man ofte sidder med knæene helt oppe i maven, for bare at kunne være der en lille smule.

✮ Den evige kamp for at finde bukser der er lange nok uden at stumpe for meget, og samtidigt sidde helt rigtig på resten af kroppen. For ikke at glemme den evige skuffelse med buksedragter, der enten er alt for kort i længden, eller hvor taljen kommer til at sidde helt forkert. What to do?

✮ Dyner og tæpper der er for korte til at dække hele kroppen.

✮ Spejle der enten hænger for langt nede, så man er nødt til at bukke sig for kunne se andet end ens hals og nederste del af ansigtet. Eller at måtte gå langt tilbage og bøje sig forover så man kan se hele ens outfit i et “fuld længde” spejl.

✮ Folk der skal kommentere eller pointere, at man er en høj pige. Nej virkelig, det anede jeg ikke. Det er godt observeret.

✮ Folk der tager et ekstra kig ned på ens fødder, for lige at dobbelttjekke, at man hverken stod på en skammel eller havde høje hæle på. Nope, bare flade sko og mig. 

✮ Folk der pointere, at man da burde blive model, hvis ikke man allerede er det. 

LÆS OGSÅ: Hallo 20 år gammel? Vi skulle jo blive gamle sammen

Listen kunne nok fortsætte i uendeligheder.. I sidste ende er det vigtigste, at du er glad for dig selv om omfavner den gave du har fået i et par ekstra lange ben. Hvis du spørger mig, er der intet bedre end et par flotte lange ben. De er både elegante og sexede og til dels ret praktiske. Så må folk kommentere og kigge, og de små hverdags ting skal vi jo nok komme igennem. Har jeg lyst til at have stilletter på, så har jeg stilletter på, for ærlig talt, så har mine ben aldrig set bedre ud uden dem. Embrace them, ladies!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og