[single_post_category_name]

Vi kvinder kan sagtens selv!

 
Kender du det, at vi kvinder i nogle situationer altid vælger den nemme løsning – nemlig at ringe til vores mand eller far, hvis vi er i problemer. Ofte tænker vi knap nok over, om det er noget vi selv kan fikse inden, at vi tager røret op for at ringe til mændene i vores liv. Men ved du hvad? Vi kan altså sagtens selv klare det meste!

Det er selvfølgelig ikke i alle livets problemer, at vi ringer efter mændene i vores liv. Men det er i specifikke situationer – når hylden skal sættes op, opvaskemaskinen har givet op, eller når bilen punkterer midt på motorvejen. I situationer, hvor mændene plejer at stå forrest og tage over, men sådan behøver det bestemt ikke at være længere – især ikke når det kommer til bil-problemerne.

Biler og problemer
Bilen er vores ømme punkt. I hvert fald, hvis du spørg os på redaktionen. Her er vi bestemt på udebane, hvis der opstår problemer på motorvejen. Vi ringer ofte til dem, som plejer at tage sig af disse problemer – nemlig mændene, som så herefter vil ringe efter hjælp, men hvorfor ikke spare mellemledet? 

Hos FDM vejhjælp kan du tilkalde assistance døgnet rundt via telefonen eller ved hjælp af deres app. Appen sender automatisk din destination til alarmcentralen, så de hurtigere kan finde dig – rimelig smart, når du står derude in the middle of nowhere. 

De er fremme inden for en 1 time, og så hjælper de med alt fra starthjælp til hjulskift. Skulle det ske, at din bil skal på værksted, så sørger de selvfølgelig også for, at du får en lejebil sat til rådighed. Det er super nemt, og så er du fri for at forstyrre din mand – win, win!

Snup røret og ring til den rigtige
Her på redaktionen har vi bestemt os for, at næste gang vi har problemer med bilen, så ringer vi til FDM vejhjælp, og ikke til vores mand eller far. Vi snupper altså stadig røret, men denne gang sørger vi for at taste det rigtige nummer – nemlig nummeret til FDM vejhjælp. Her er vi nemlig sikre på, at vi er i trygge hænder, og kommer ud af vores lille “bil-problem” på en god måde.

Vidste du?
Vidste du, at FDM vejhjælp også hjælper dig i udlandet? Du kan altså trygt tage på ferie, uden at skulle frygte, at bilen bryder sammen på vejen. Her kommer de til undsætning, og ventetiden er selvfølgelig stadig maks en time.

Psst … Du kan købe dit FDM medlemskab lige her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide