[single_post_category_name]

Lækkersulten? Her får du de bedste kager i København

Her hos Team ChriChri er vi helt vilde med kage – i alle udformninger! De søde, de syrlige, de bombastiske, de lette… you name it! Derfor har jeg sat mig for at lave en grundig research i kagens tegn, for at finde frem til de allerbedste kagesteder i hele København. Se med herunder og bliv inspireret til dit næste søde treat.

 

1. Bertels Salon og Bertels Kager

Dette kagested er nummer 1 på listen, da den er min absolutte favorit. Ingen slår Bertels himmelske cheesecakes. Bertels råder over 100 cheesecake-opskrifter, som de selv har udviklet, men også opskrifter de gennem tiden har samlet fra venner, familie samt andre mennesker, der har krydset deres vej. Har du stadig ikke besøgt denne cheesecake-himmel, så vil jeg helt bestemt anbefale dig at lade vejen gå forbi mit favorit-kagested!

Bertels Kager
Falkonér Alle 54
2000 Frederiksberg

Bertels Salon
Kompagnistræde 5
1146 København K

LÆS OGSÅ: Små no-bake chokolade-mousse kager

 

2. Leckerbaer

Leckerbaer er en butik der sælger kager og søde sager. Hovedfokus er på småkager efter dansk tradition lavet af gode råvarer. Folkene bag er Jakob og Gabi Bär Mogensen, der indtil åbningen af Leckerbaer har arbejdet på michelinrestauranter i både ind- og udland. Hver dag fyldes butikken med kager, desserter, chokolade og alt hvad hjertet begærer. Alt laves fra bunden, og du kan følge med i processen direkte fra gaden, hvor man kan se ind i bageriet og køkkenet. Helt bestemt et besøg værd!

Leckerbaer
Ryesgade 118
2100 København Ø

 

3. Strangas

Med afsæt i og erfaring fra Michelin-restaurantbranchen ønskede den græske dessertkok Nikolaos Strangas at skabe et high-end kagealternativ i Købehavn – med stor succes! Strangas gør en kunst ud af at arbejde med de mindste detaljer, og alt kreeres kompromisløst og fra bunden. Inspirationen og læren er hentet både fra den franske konditorskole, de nytænkende spanske dessertgastronomer og den danske gastronomi. Resultatet er intet mindre end fantastisk. Her får du kage-gourmet, når det er bedst.

Strangas
Åboulevard 7
1635 København V

 

4. The American Pie Company

Dette kagested er også blandt mine absolutte favoritter! Desværre er jeg ikke ene om at elske de himmelske kager, man kan vælge imellem hos American Pie, så vær tålmodig, hvis du skal have et bord. Men stedet er ikke blevet så populært uden grund. De amerikanske tærter er lækre, enkle og rustikke, men alligevel meget forskellige, med skiftende smag efter sæsonen. Alle tærter er altid friskbagte og hjemmelavede med ingredienser af højeste kvalitet. Har du besøgt stedet én gang, bliver du ved med at komme igen og igen og…

The American Pie Company
Skindergade 25
1159 København K

 

5. Cakenhagen EkstraVaganza

Cakenhagen er et klassisk, dansk konditori med et forførende fransk tvist. Et rent slaraffenland for alle med en sød tand! Hver weekend åbner CakenHagen dørene for lidt ekstra forkælelse med ”kage-ekstravaganza”. Her kan du fornøje dig med lige så mange flødeskumskager, macarons, skærekager, tærter, småkager og petits fours, som du lyster. Hertil serveres friskbrygget kaffe, te og varm chokolade. Et must try for enhver kageelsker!

Cakenhagen
Tivoli
Vesterbrogade 3
1630 København V

LÆS OGSÅ: Kagen som er fri for sukker, mel & smør: No-nonsens kage

 

6. Conditori La Glace

Ingen kageguide uden denne højtelskede klassiker. Conditori La Glace er Danmarks ældste, og for mange, bedste konditori. Dette kagested blev grundlagt i 1870 og er i dag måske det mest kendte dansk konditori. Stedet tilbyder helt exceptionelle kager, som du vil mindes længe efter. Prøv også stedets varme chokolade, når du gæster stedet, som også er helt i særklasse!

Conditori La Glace
Skoubogade 3
1158 København K 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide