[single_post_category_name]

Måneden der gik på redaktionen

Juni er ved vejs ende, og vi har simpelthen haft en månede fyldt med kryds i kalenderen! Vi har bl.a. været til 3 festivaler (JA, 3 festivaler på 1 månede!). Se med her, hvad vores juni bød på:


Afsked med to, skønne kvinder og velkommen til 3 nye ansigter
Et stort, men trist farvel til vores skønne chefredaktør, Rikke, som har valgt at prøve nye veje i sin karriere – men det bliver helt klart et gensyn! Vi mødtes allesammen på redaktionen og spiste lækker morgenbrød og fejrede Rikke og hendes tid hos os, hun har været hårdtarbejdende og en fantastisk hjælp på kontoret. 
Vi har også måtte sige et stort, men trist farvel til vores fantastiske mode- og skønhedsredaktør, Malene, som ligeledes skal ud og opleve nye eventyr i den store verden. Malene har haft styr på ALT i vores fashion og skønhedsafdeling, og det bliver en udfordring for os andre på redaktionen, at leve op til Malenes flotte arbejde! Stort tak til jer begge, og alt mulig held og lykke i fremtiden, søde kvinder!
Vi har været så heldige at få 3 friske praktikanter ind her i juni, som skal hjælpe os med ChriChris næste magasin, som udkommer i september, og til vores online univers. De har alle forskellige baggrunde, vi har Josephine som er uddannet journalist, Sabina uddanner sig i medievidenskab og Mathilde uddanner sig som brand designer. Vi glæder os til et godt samarbejde, og byder jer hjertelig velkommen.


Festivaler og events
Vi har været med til bl.a Tinderbox, Roskilde og North Side. Drinks til højre og venstre, våde tæer, regnslag og junk food! Det er vel festival, så man må gerne 😉 
I starten af juni var vi til et lanceringsevent som foregik hos Hotel Chocolat, og blev forkælet med champagne og ckokolader, sikke en hyggelig aften. Ugen efter fik vi tilsendt en kæmpe pose fuldt med lækre chokolader til redaktionen, vi takker mange gange <3

Skønne pressedage
Juni måned bød på dejlige besøg rundt omkring, bl.a. af lanceringen af et nyt taskemærke hos Acent. Vi var også til et hyggeligt event hos Noise PR. Turen gik også til udlandet, hvor vi var på en pressetur til Ystad og et event i Paris hos Jean Paul Gaultter. 

Trods at dagene i denne månede har været presset i forhold til kontorudskiftninger og pressedage samt events, har det virkelig været en fantastisk god månede, fyldt med en masse dejlige mennesker! Tusinde tak til alle jer der har været en del af vores juni, I er for skønne <3 Vi nyder virkelig at hilse på jer allesammen, I er med til at gøre ChriChri til det vi er idag, og det skal I have en stor tak for.

Her er hvad vi bl.a. har lavet denne månede:

 • Hotel Chocolat bød indenfor til en hyggelig aften
 • Acent Copenhagen bød velkommen til en hyggelig lanceringsaften
 • Hyggelig tur til skønne Noise PR
 • Pressetur til smukke Ystad
 • En oplevelsesrig pressetur til Paris hos Jean Paul Gaultter
 • Vi deltog som presse til Tinderbox i Odense
 • Det samme gjorde vi til North Side
 • Og Roskilde er i fuld gang, og der er vi også og hygge nogle dage
 • Launch af Mos Mosh jeans hos DandyCPH sammen med Blitz PR
 • Event af nyheder hos Scandinavian Cosmetics
 • Lanceringsfest med The Perfect V

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide