Læserevent: En dag som GOOD GIRL

Tirsdag den 22. august var der i dén grad grund til at sippe champagne. 25 heldige læsere havde vundet billetter til fejringen af den danske lancering af Carolina Herrera-parfumen ’GOOD GIRL’, hvor Christiane var vært.  Det var en skøn aften med champagne, snacks og mulighed for at vinde skønne præmier.

LÆS OGSÅ: Vil du være en GOOD GIRL sammen med Christiane?

I de smukkeste omgivelser på Hotel Kong Arthur i København havde Team ChriChri og Christiane inviteret 25 læsere og deres venner med til en hyggelig aften i den lækreste lejlighed i forbindelse med den danske lancering af den skønne duft GOOD GIRL, som modehuset Carolina Herrera står bag.

Da alle gæster var blevet udstyret med et glas bobler, bød Christiane velkommen og forklarede, hvordan det er okay, at vi good girls nogle gange er en lille smule bad. For der skal også være plads til at føle sig lidt vovet og fræk engang imellem – og det skal man bare owne! Dette står også i tråd med hele tanken bag GOOD GIRL-parfumen, der er en hyldest til Carolina Herrera-kvinden, som er sjov, frygtløs, mystisk, feminin, vovet og uforudsigelig.

Efterfølgende var der ’fri leg’ i lejligheden, hvor man fik mulighed for bl.a. at se ingredienserne fra parfumen, at tage en masse billeder med og uden parfumen og at guffe de lækre snacks, som var blevet stillet frem.

Et andet af aftenens højdepunkter var GIF-maskinen, som var stillet frem til fri afbenyttelse, hvilket der kom nogle virkelig fede og sjove GIF’s ud af. Dem kan du bl.a. se, hvis du søger på hashtaggene #goodtobebad og #goodgirldk på Instagram, og de bedste af dem, har endda mulighed for at vinde en limited edition af GOOD GIRL-parfumen som var prydet med Swarovski-sten! Derudover var der også mulighed for at vinde en megalækker taske fra Carolina Herrera inklusiv GOOD GIRL-parfume til selve arrangementet. Her trak Christiane fire vindere, hvoraf den ene vinder selvfølgelig var den eneste mand, som deltog i arrangementet!

Da der var blevet duftet til den lækre parfume, drukket champagne, spist snacks, taget billeder og trukket vindere i konkurrencen, var det tid til at takke af. Christiane, Team ChriChri og hele holdet bag den danske lancering af GOOD GIRL-parfumet vil gerne takke alle der deltog i eventet! Vi ses forhåbentlig snart igen <3

Pssst… Vil du have fingre i den lækre parfume, kan den købes hos Matas og Magasin

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive